Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Η Νέα Πορεία της Σαλαμίνας, η δημοτική παράταξη των καθαρών χεριών και των ορθών λύσεων και απαντήσεων στα προβλήματα του τόπου μας, ανακοινώνει την ένωση των δυνάμεων του Σπύρου Σοφρά και του Βαγγέλη Αστράκου με στόχο να έχει η Σαλαμίνα το αύριο που της αξίζει.
Ο Βαγγέλης Αστράκος, ένα από τα πιο σημαντικά πολιτικά κεφάλαια του νησιού, καθώς υπηρέτησε τον λαό μας και από τη θέση του δημάρχου, και από τη θέση του βουλευτή αλλά και από τη θέση του νομαρχιακού συμβούλου, έχοντας σαν κοινό όραμα με τον πρώην δήμαρχο και νυν υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Σοφρά μια νέα πορεία για τον τόπο μας, έρχεται να προσφέρει την τεράστια εμπειρία του στoυς Σαλαμίνιους μέσα από τις τάξεις του συνδυασμού μας.

Εμπειρία, γνώση, εντιμότητα και πάνω απ’ όλα η αγάπη που έχουν οι δύο πρώην δήμαρχοι για τη Σαλαμίνα, είναι εχέγγυα τόσο για τη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων στην επερχόμενη δημοτική περίοδο της Νέας Πορείας της Σαλαμίνας, όσο και για την υλοποίηση των προγραμματικών δεσμεύσεων που η παράταξή μας αναλαμβάνει. Η ίδια η συμφωνία, άλλωστε, των δύο πρώην δημάρχων εδραιώνεται πάνω σε πολιτικές προγραμματικές βάσεις, ξεκάθαρες και πολύ μακριά ευρισκόμενες από τις γνωστές πολιτικάντικες λογικές που κυριαρχούν στη Σαλαμίνα των «νέων ηθών», οι οποίες προσβάλλουν τους Σαλαμίνιους και υποθηκεύουν το μέλλον τους.
Η Νέα Πορεία της Σαλαμίνας πλέον, με την απόλυτα έμπειρη πολιτικά ηγεσία της και το νέο και άφθαρτο δυναμικό της καλεί πλέον όλους τους δημότες του νησιού μας να συστρατευθούν και αυτοί στο όραμά μας για ένα μέλλον που θα αξίζει στο νησί μας.
Για ένα μέλλον που θα μας κάνει όλους περήφανους: την Σαλαμίνα του αύριο.
Με εκτίμηση
το γραφείο τύπου του συνδυασμού
“ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” Σαλαμίνας δημ. συνδυασμός
υπ. δημάρχου Σπύρου ΣΟΦΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου