Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής ΟΕΕΣΣ



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας μας, στην συνεδρίασή της στις 12/2/2014, συζήτησε την πέρα και έξω από κάθε πολιτική δεοντολογία συμπεριφορά του υποψήφιου Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Σοφρά στην εκδήλωση κοπής της πίτας που έγινε στις 9/2/2014 στην αίθουσα «Δημ. Μπόγρης» του Δημαρχείου Σαλαμίνας, όταν του δόθηκε ο λόγος για να απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.
Μετά από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκε η σύνταξη του πιο κάτω κειμένου.
Αποδοκιμάζουμε και καταδικάζουμε την προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά του υποψηφίου Δημάρχου κ. Σπύρου Σοφρά, εναντίον  του Προέδρου, του επίτιμου Προέδρου, των μελών των Οργάνων και φίλων της ΟΕΕΣΣ, κατά την τοποθέτησή του στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 9/2/2014.

Πέρα από την συμπεριφορά του αυτή, αγνόησε επιδεικτικά τις παραινέσεις του Προεδρείου για τον σεβασμό που όφειλε να έχει στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, που πρέπει να σημειωθεί ότι του είχε σταλεί έγκαιρα μαζί με την πρόσκληση. Προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τελικά επικράτησε ηρεμία και συνεχίστηκε η εκδήλωση. Πρέπει  να σημειωθεί ότι αν και δημιούργησε με την τοποθέτησή του πάρα πολλά ζητήματα, δεν είχε το θάρρος να κάτσει και να ακούσει τις απαντήσεις, αφού αποχώρησε από την αίθουσα, τόσο ο ίδιος και όλοι όσοι τον συνόδευαν, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφει τόσο απέναντι στην Ομοσπονδία, όσο και στους Εξωραϊστικούς Εκπολιτιστικούς Συλλόγους.


Με εκτίμηση
για την Εκτελεστική Επιτροπή

Ο Γεν. Γραμματέας                         Ο Πρόεδρος

    Δημήτρης ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ           Δημήτρης ΤΣΟΥΡΑΜΑΝΗΣ        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου