Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου σχετικά με απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά



Με σημερινή απόφασή του το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά καταδίκασε ερήμην τον Δήμαρχο Σαλαμίνας σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή για υποβάθμιση περιβάλλοντος και παράλληλα όρισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα. 
 Η νομιμότητα της κλήσεως του Δημάρχου που ερημοδικάστηκε, βάσιμα αμφισβητείται από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου. 
 Η καταδικαστική απόφαση ως προελέχθη αφορά υποβάθμιση περιβάλλοντος για το χρονικό διάστημα από 1/1/2011 έως 29/4/2011, προφανέστατα δηλαδή για διαμορφωθείσες καταστάσεις που έλαβαν χώρα προ της αναλήψεως των καθηκόντων του την 1/1/2011 που ανέλαβε Δήμαρχος και για ένα τετράμηνο στις θέσεις Αγ. Αντώνιος, Κατσέλι, ΧΑΝ, κλπ


Συγκατηγορούμενοι με τον Δήμαρχο στην ίδια υπόθεση ήσαν δώδεκα (12) πρώην και νυν Δήμαρχοι των νησιών του Αργοσαρωνικού οι οποίοι και αθωώθηκαν αφού εξέθεσαν απλά και μόνο τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισμούς και τις ιδιομορφίες στον τομέα συλλογής απορριμμάτων στα νησιά. Ισχυρισμούς παρόμοιους έχει αναπτύξει στα αρμόδια δικαστήρια ο Δήμος Σαλαμίνος σε σειρά υποθέσεων που υπερβαίνουν τις σαράντα (40) για τους τρεις (3) προηγούμενους Δημάρχους (Α. Μακρής, Ε. Αγαπίου, Σ. Σοφράς) και τους αρμοδίους αντιδημάρχους καθαριότητας ( Κ. Αγαπίου, Β. Αλαΐσκας, Γ. Αντωνίου) οι οποίοι έχουν γίνει δεκτοί από τα δικαστήρια και έχουν οδηγήσει σε αθωωτικές και μόνο αποφάσεις και καμία μέχρι σήμερα καταδικαστική. 

Αύριο κιόλας ο Δήμαρχος θα υποβάλλει έφεση και θα ζητήσει την άμεση εκδίκαση αυτής προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του διότι ως προελέχθη η απουσία τόσο του Δημάρχου όσο και των Νομικών του Συμβούλων οφείλεται σε επιδοθείσα κλήση της οποίας βάσιμα αμφισβητείται η νομιμότητα από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Σαλαμίνας και της οποίας ο Δήμαρχος ουδέποτε έλαβε γνώση.


Νομική Υπηρεσία 
Δήμου Σαλαμίνας

 ΣΗΜ. ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ.

Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη
Σε ένα πράγμα  σαν εφημερίδα που όσο και να έχουμε ερευνήσει πρέπει να βάλουμε άριστα στην σημερινή δημοτική αρχή, είναι αυτό της καθαριότητας που κατά κοινή ομολογία έχει καταφέρει να έχει τον έλεγχο σε πολύ μεγάλο βαθμό, άλλωστε σε άρθρο μας πριν από περίπου 15 μήνες είχαμε δώσει τα εύσημα στον αντιδήμαρχο καθαριότητας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ εκείνο που βλέπω είναι ότι από το πουθενά δόθηκε επιχείρημα στην αντιπολίτευση για να ανανεώσει το σαματά που προκαλεί στα μπλοκς γράφοντας και κατηγορώντας. Αφού τα πολιτικά τους επιχειρήματα εξαντλούνται ένα προς ένα και αφού το άλογο (λέγε με Τούλα) δεν τραβάει όσο θα έπρεπε με τα λεφτά που έριξε το αφεντικό (λέγε με Μηκάκο) τώρα πιάνονται από ένα κλαδάκι μπας και σώσουν τίποτα.

Ακόμα και φάουλ να είναι ο Δήμαρχος, όλο αυτό δείχνει πόσο φτωχοί είστε από πολιτικά επιχειρήματα. Έτσι δεν παίρνονται οι Δημαρχείες. Οι εποχές των μεθόδων τύπου Μακρή έχουν τελειώσει....

Τούλα, περίμενε κανένα μήνα ακόμη να έρθει και το πόρισμα που τον αθωώνει. Μετά τάξε του Αστράκου...

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαρεθηκες να γραφεις το ιδιο σε ολα τα μπλογκς;το καταλαβαινω πως γι αυτο πληρωνεσαι αλλα ελεος ρε αγορι μου.
Μη αφηνεις τον πανικο του αρχηγου σου να σε καταλαμβανει εσενα και τους γυρω σας.ερχεται η ωρα σας και ολα θα βγουν στη φορα.το χαστουκι θα ναι μεγαλο εκκωφαντικο

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο υποψήφιος γυρολόγος της Νάνου με το μαϊμού πτυχίο;

Αρχειοθήκη ιστολογίου