Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

“Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας”

Οι “Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας”, θέλοντας να συμβάλουν στην καταπολέμηση της κοινωνικής μάστιγας της ανεργίας, διοργανώνουν την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:00, ανοιχτό σεμινάριο με θέμα “Αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα του 2014.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει η κ. Σταυρούλα Δριβάκου, επαγγελματικός σύμβουλος, και θα γίνει στην αίθουσα “Πολιτιστικό Κύτταρο” του Συλλόγου Φίλων & Θαυμαστών Στέλιου Καζαντζίδη, στην Λεωφόρο Αιαντείου και Ειρήνης 1 (10η στάση).
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για το κοινό και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα συζητηθούν αναλυτικά όλα όσα είναι απαραίτητα στην σημερινή, εξαιρετικά δύσκολη, εποχή, ώστε η αναζήτηση εργασίας να γίνεται ευκολότερα.
Μερικά παραδείγματα:
·         πώς κάποιος μπορεί να φτιάξει ένα ελκυστικό βιογραφικό, ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να τονίσει πώς να το συντάξει.
·         που θα απευθυνθεί και πώς θα το στείλει, για να πάει εκεί που πρέπει.
·         πως θα αναζητήσει θέσεις εργασίας γρήγορα και πώς θα εντοπίσει νέες θέσεις εργασίας.
·         πώς θα αποφύγει την γραφειοκρατία των μεγάλων εταιρειών
·         πώς θα ξεχωρίσει τις αγγελίες “μαϊμού”, και θα μάθει να αναγνωρίζει αυτές που είναι πραγματικές , έτσι ώστε να γλυτώνει χρόνο.
Θα γίνουν ασκήσεις προσομοίωσης με συνθήκες εργασίας, κλείσιμο ραντεβού, τηλεφωνικά αλλά και προσομοίωση του πρώτου ραντεβού για συνέντευξη.
Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο σεμινάριο για όσους ψάχνουν ακόμα για δουλειά . . .


Ο Γραμματέας Δ.Ε.Σ.

Γιάννης Γαβρίλης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΑΠΟΦΑΣΗ 451 ΑΔΑ ΒΛΓ1Ω1Ε-53Ρ
Ο Δημαρχος ειπε:
η προταση του κ.Παπαγεωργιου Μιχαλη που ειναι καθ ολα αποδεκτη,δεν μπορει διαδικαστικα να υλοποιηθη,ως προςτο οικονομικο σκελος.Ο Δημαρχος προτεινε μετα απο συζητηση που επεισε ολους ομοφωνα,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ(26 Δεκεμβριου 2013)σε ενδειξη διαμαρτυριας για την κοινωνικη κριση να απενεργοποιηθη ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ για (1) ωρα απο 20 εως 21μ.μ και συνχρονος ενημερωση των Δημοτων και συμφωνησαν απαντες ειδατε εσεις να κλεισουν ΤΑ ΦΩΤΑ Αλλα το περασε δημοτικο συμβουλιο και ολοι εφυγαν ευχαριστημενοι.Μιχαλακη ουτε το ενα σκελος ουτε το αλλο σκελος πραγματοποιηθηκε.ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΤΕΥΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ.

27/12/13 20:04

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου