Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11/2013 και ώρα 9.00 π.μ έξω από τον ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) Σαλαμίνας προκειμένου να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ στην απομάκρυνση των υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ από την Σαλαμίνα.

Η υποβάθμιση της Σαλαμίνας συνεχίζεται…….


Μετά την απομάκρυνση των Διοικητικών Υπηρεσιών και την μεταφορά τους στο Πέραμα έρχεται η σειρά των Υγειονομικών Υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ.

Καταργούνται όλες οι ειδικότητες και μένουν μόνο δύο γιατροί (παιδίατρος και παθολόγος) που θα ,μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας!!!!

Αναρωτιόμαστε ποια «εξέχοντα» μυαλά παίρνουν αυτές τις αποφάσεις……..

Είναι δυνατόν οι ασφαλισμένοι ενός ολόκληρου νησιού να μπορούν να εξυπηρετηθούν από έναν παθολόγο?
Είναι δυνατόν οι ασφαλισμένοι, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι να πηγαίνουν στο Πέραμα ακόμα και για την συνταγογράφηση?
Πέρα από την σωματική ταλαιπωρία που υφίστανται, ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι, το κόστος μεταφοράς ποιος θα το επωμιστεί?

Οι δεκάδες άνεργοι που για να ανανεώσουν την κάρτα ανεργίας τους θα πρέπει να πηγαίνουν στο Κερατσίνι, οι συνταξιούχοι που με κόπο καλύπτουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα με την πενιχρή σύνταξη, οι εργαζόμενοι πολλοί εκ των οποίων δουλεύουν έχοντας μήνες να πληρωθούν, έχουν να υποστούν άλλο ένα πλήγμα, αυτό της κατάργησης των υγειονομικών υπηρεσιών.

Όλοι μαζί οι κάτοικοι του νησιού θα πρέπει να ενωθούμε και να βροντοφωνάξουμε προς κάθε αρμόδιο ότι είναι απαράδεκτο ένας Δήμος των 60.000 μονίμων κατοίκων, που το καλοκαίρι ξεπερνούν κατά πολύ τους 300.000 να υποβαθμίζεται κατά αυτόν τον τρόπο, καταργώντας την μία μετά την άλλη όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες του νησιού.

Ο στόχος είναι προφανής. Αφού «διέλυσαν» τις ζωές όλων των Ελλήνων, τώρα σκοπός τους είναι να διαλύσουν ότι έχει απομείνει από το σύστημα των Κοινωνικών Παροχών.
Θα τους το επιτρέψουμε? Η Υγεία και η Πρόνοια είναι κοινωνικό αγαθό για το οποίο πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες Φορολογούμενοι.
Καλούμε τον Δήμο και όλους τους Φορείς σε μια συντονισμένη προσπάθεια για να σώσουμε, τουλάχιστον, τις υγειονομικές υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και όποια άλλη Δημόσια Υπηρεσία έχει απομείνει στο νησί.
Είναι καιρός να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, εξουσία και δημότες.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11/2013 ΣΤΙΣ 9.00 Π.Μ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου