Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ – ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΓΣΕΕ
την ΤΕΤΑΡΤΗ  6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.

Η λίστα των ανέργων αυξάνεται όλο και περισσότερο, η αγορά εργασίας έχει απορρυθμιστεί, η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία κερδίζουν έδαφος, το εργατικό δίκαιο έχει αποδομηθεί, ενώ έχει ακυρωθεί ο θεσμός των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων.
Ο νέος υπό κατάρτιση Προϋπολογισμός οδηγεί στην κλίνη του Προκρούστη τα εναπομείναντα δικαιώματα, οι παρεμβάσεις στα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα είναι συνεχείς, με καταργήσεις και παρακάμψεις δημοκρατικών θεσμών και λειτουργιών.


Ο αγώνας και η αντιπαράθεση με τις αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές συνεχίζονται όσο η Κυβέρνηση εμμένει στην κοινωνική και εργασιακή αναλγησία, όσο επιδεικνύει υφεσιακή προσήλωση, όσο οι καταστροφικές Τροϊκανές εντολές, που υιοθετεί κατά γράμμα, πολλαπλασιάζουν τα αδιέξοδα.

Οι ψεύτικες «ιστορίες επιτυχίας» δεν πείθουν κανέναν. Γι’ αυτό τα συνδικάτα μαζί με τους εργαζόμενους, παρά τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τις καταργήσεις και τους περιορισμούς, θα συνεχίσουν αταλάντευτα τον αγώνα για να αποκρούσουν και να ανατρέψουν αυτές τις αντεργατικές, αντικοινωνικές και ΕΞΟΧΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, να ακυρώσουν τις καταστροφικές επιταγές των μνημονίων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, να αλλάξουν ριζικά οι πολιτικές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Απαντάμε σε όλους αυτούς:
Αλλαγές, εκσυγχρονισμός, ανάπτυξη, πρόοδος, προοπτική και ελπίδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υπάρξουν με υποταγμένους, εξαθλιωμένους και εξοντωμένους τους πολίτες, την κοινωνία, τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τους συλλογικούς και κοινωνικούς φορείς, με πληγωμένη την ίδια την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.00 Π.Μ  ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου