Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

To Λιμάνι της Αγωνίας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
Φίλες και φίλοι
Η ομάδα Πολιτισμού του Λιμανιού της Αγωνίας επανέρχεται δριμύτερη μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα και απαντάει στην πολύπλευρη κρίση από το δικό της μετερίζι.
Στην προσπάθειά μας να καλύψουμε ,  στο βαθμό που μας αναλογεί, το άνυδρο πολιτιστικό τοπίο του Πειραιά, προγραμματίζουμε μια σειρά από ποικίλες εκδηλώσεις και σας καλούμε να τις πλαισιώσετε είτε με την παρουσία σας σʼ αυτές είτε με τη συμμετοχή σας στην ομάδα Πολιτισμού, εμπλουτίζοντας τον προβληματισμό και προγραμματισμό της  με προτάσεις και ιδέες.

Η ομάδα Πολιτισμού θα συνεδριάζει κάθε δεύτερη Πέμπτη στο Στέκι του Λιμανιού, Πραξιτέλους 78, στις 9μμ.
Σας ενημερώνουμε ότι θα ξεκινήσουμε τις εκδηλώσεις μας με ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα που θα διαρκέσει μέχρι το Γενάρη, με ταινίες όχι πολυπαιγμένες,  που θα πραγματεύονται  θέματα επίκαιρα, όπως τη διαφορετικότητα, το φασισμό, τη μετανάστευση, την κρίση και τα προβλήματα της νεολαίας.
Το ξεκίνημά μας θα γίνει την Τετάρτη, 23/10 και ώρα 8.45 στο Στέκι του Λιμανιού, με το έργο ʽʼΤο αγόρι με τις ριγέ πιτζάμεςʼʼ,  όπως αναφέρεται στην πρόσκληση που σας επισυνάπτουμε.
Οι προβολές θα γίνονται κάθε δεύτερη Τετάρτη την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με ζητούμενο να ακολουθεί μια συζήτηση με λίγο κρασάκι και ζεστή ατμόσφαιρα.
Θα καταβάλλουμε επίσης  προσπάθεια, όταν το έργο θα είναι ελληνικό, να έχουμε και τους συντελεστές του για περαιτέρω προβληματισμό.
Το πρόγραμμα του πρώτου αφιερώματος θα ανακοινωθεί την πρώτη Τετάρτη.
Οι προβολές είναι δωρεάν. Ωστόσο θα προτείναμε στους φίλους που μπορούν, να φέρνουν ένα τρόφιμο για το πρόγραμμα επισιτισμού του Λιμανιού.
Η Τέχνη είναι παρηγορητική και ανατρεπτική!  Σας περιμένουμε με χαρά. Οι καιροί έχουν ανάγκη τη σύσφιγξη των σχέσεων!


Το Λιμάνι της Αγωνίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου