Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΟ.ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρελθόν από Γενική Γραμματέα του συλλόγου αποτελεί η Μιχάλαρου Αγγελική για προσωπικούς λόγους, αντικαταστάτης θα είναι το μέλος Βυθούλκας Νίκος και στη θέση του θα τοποθετηθεί η Αναστασία Σταραντζή η οποία θα είναι και υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος της ομάδος. 
Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων συνεχίζετε η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο προπονητής μας Σταμπουλής Γιώργος για τον αγώνα με την Αρμενική δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των επιθετικών Παπαμιχαήλ Γιώργου και Λεκάκη Αχιλλέα λόγω τραυματισμού του μεγάλου άτυχου της προετοιμασίας Φασουλή Βασίλη και του αμυντικού Παπαθανασίου Λευτέρη λόγω σπουδών. 
Ο σύλλογός μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Παπαδά Θωμά ο οποίος ήταν φυσικοθεραπευτής το 2012 στην Π.Α.Ε. ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ επαγγελματική κατηγορία, καθώς και φυσικοθεραπευτής της ελληνικής αποστολής στους Μεσογειακούς αγώνες που διεξήχθη στην Τουρκία φέτος. 
Στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας το σωματείο μας ηττήθηκε από τον Ερμή Κορυδαλλού με 4-0 και από τον Φαληρικό 3-0 και νίκησε τον Ολυμπιακό Περάματος με 6-1 (σκόρερ Παπαμιχαήλ 1 Λεκάκης 2 Νηφάκος 2 και Τρικαμηνάς) τον Αστέρα Νικαίας με σκορ 3-1 (σκόρερ ο Λαμπρινός και ο Λεκάκης 2) . Ενδιάμεσα η ομάδα μας έδωσε και τον πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για την Α φάση του κυπέλου όπου ηττήθηκε από την ΑΟ Μάνης-Φαληρικός με 2-0 
Ο αγιασμός για τη νέα περίοδο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17:00 στο γήπεδο Αμπελακίων 
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου μας Φασουλής Στέλιος αναφέρει: Έχουμε βάλει τις βάσεις για να πετύχουμε κάτι καλό στην ομάδα και εννοώ τόσο την πρόσληψη εξειδικευμένων ανθρώπων στο αντικείμενο τους όπως είναι ο γυμναστής του συλλόγου Κύριος Πατσίρης Νίκος και ο φυσικοθεραπευτής Κύριος Παπαδάς Θωμάς όσο ότι ο σύλλογος διαθέτει πλέον δικά του ιδιόκτητα γραφεία καθώς και γυμναστήριο για τα μέλη του. 
Ο σκοπός μας σε βάθος χρόνου είναι η συνεχόμενη εξέλιξη-προώθηση των ακαδημιών του συλλόγου όπου σε λίγα χρόνια θα πλαισιώνουν την αντρική ομάδα. 
Ο στόχος μας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινάει είναι να παίξει η ομάδα μας καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε τον κόσμο της Σαλαμίνας στο γήπεδο Αμπελακίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου