Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ρούλα Νάννου. Κε Τσαβαρή, ως πότε θα λειτουργείτε παράνομα;



     Άλλες 2 αποφάσεις του Δήμου κρίθηκαν παράνομες και ακυρώθηκαν από τον ΓΓ Αποκ/νης Δ/σης.  Πρόκειται για τις αρ. 198/2013 Ο.Ε. και 224/2013 ΔΣ που αφορούν τον ορισμό και την αμοιβή εξωτερικών δικηγόρων για παροχή γνωμοδότησης σχετικά με την (δήθεν) πιθανότητα επιβολής λατομικών τελών για το νταμάρι της Τούρλας.
    Αφού του ακυρώθηκαν όλες οι περίεργες αποφάσεις περί δημιουργίας επίπεδου οικοπέδου στο νταμάρι της Τούρλας και επιβολής ανύπαρκτων τελών, ήλθε η ώρα της αποζημίωσης των εξ Αθηνών Δικηγόρων για τις ….πολύτιμες προσπάθειες που αυτοί κατέβαλαν για να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις του κ.Τσαβαρή.
Ποιός δεν θυμάται τις κορώνες και τις τραγελαφικές εικόνες των συνεδριάσεων του ΔΣ σχετικά με το θέμα της Τούρλας ;
    Δεν μπορεί όμως να πληρώνουν οι δημότες, επειδή ο κ.Τσαβαρής έχει φαντασιώσεις και αρέσκεται να κυνηγάει χίμαιρες.

Ούτε δικαιολογείται να πληρώνει δικηγόρους τη στιγμή που διαθέτει ολόκληρη νομική υπηρεσία στο Δήμο από 3 έγκριτους και έμπειρους δικηγόρους.
Γιαυτό και δεν χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να ακυρώσω τις αποφάσεις.
    Λυπάμαι που τρία χρόνια τώρα, το ΔΣ αντί να παράγει έργο παράγει αέρα κοπανιστό, αφού ο κ.Τσαβαρής το έχει μετατρέψει σε παρασκευαστήριο παράνομων αποφάσεων που ακυρώνονται σωρηδόν η μία μετά την άλλη.
Ερωτάται όμως ο Δήμαρχος. Τι είναι αυτό που τον κάνει να μην συμβουλεύεται τους δικηγόρους του Δήμου; Δεν τους εμπιστεύεται; Εάν πάλι νομίζει ότι οι συγκεκριμένοι στερούνται επάρκειας, γιατί δεν απευθύνεται σε κάποιον άλλον δικηγόρο του νησιού μας και δόξα τω Θεώ έχουμε πολλούς, για να του πούνε το αυτονόητο ότι δηλ. όλα όσα φαντασιώνεται είναι φούμαρα; Όλοι οι δικηγόροι της Σαλαμίνας είναι ανάξιοι γι΄αυτόν και μόνο οι δικηγόροι των Αθηνών είναι αυθεντίες ;
Πληρώστε λοιπόν τώρα τις αυθεντίες από την τσέπη σας κε Τσαβαρή και ίσως σας γίνει μάθημα για να παύσετε επιτέλους να λειτουργείτε παράνομα.
Οι δημότες δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν τις ανερμάτιστες μεγαλοστομίες σας που άλλο σκοπό δεν έχουν παρά τη δημιουργία πρόσκαιρων εντυπώσεων και τη συγκάλυψη της ανικανότητας παραγωγής έργου. Ούτε τις γούβες των δρόμων δεν είσαστε ικανοί να κλείσετε και τολμάτε να ζητάτε ξανά την ψήφο του κόσμου ;
                                                                                                         Σαλαμίνα 21/9/2013
Ρούλα Νάννου                                                                                
Υποψ. Δήμαρχος Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου