Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

N.AY.MAXH.A ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Το προηγούμενο Σάββατο 24 Αυγούστου το απόγευμα , στο φιλόξενο χώρο του εξωραϊστικού-πολιτιστικού συλλόγου <<Μεταμόρφωση του Σωτήρος>> στην Ψιλή Άμμο, πραγματοποιήθηκε η κοινή μας γιορτή, ένα πρόγραμμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που είχαμε συνδιοργανώσει και προετοιμάσει η κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α και ο τοπικός σύλλογος.
  Η εκδήλωση είχε για κεντρικό θέμα το περιβάλλον και αφορούσε κυρίως τα παιδιά και τους νέους. Ξεκίνησε με την αφήγηση παραμυθιού από μελή της κίνησης μας, ακολούθησε ομιλία - συζήτηση με προβολή εικόνων, καθώς και απαγγελία του ποιήματος <<Ομπρός>> του μεγάλου μας ποιητή Άγγελου  Σικελιανού. Τέλος, πήραν τη σκυτάλη τα παιδιά που δημιούργησαν με φαντασία  έξυπνα τετράστιχα ποιήματα, όμορφες ζωγραφιές και κατασκευές (δυσκολεύοντας πολύ το έργο της κριτικής επιτροπής)  και συμμετείχαν στο θεατρικό παιχνίδι. Στο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, απονεμηθήκαν αναμνηστικά βραβεία στις τρεις κατηγορίες από μέλη του συλλόγου και της κίνησης μας και αποχαιρετίσαμε  τα παιδιά προσφέροντας γλαστράκια με σπόρους  για να τα φροντίσουν στο σπίτι
   Θέλουμε σαν κίνηση πολιτών Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α να ευχαριστήσουμε τον τοπικό σύλλογο όχι μόνο για την αποδοχή και τη φιλοξενία της πρότασης μας για την εκδήλωση, αλλά και για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλε για την επιτυχία της, και πάνω από όλα για την ειλικρινή και ανθρώπινη συνεργασία που είχαμε.
 Όμως τίποτα δεν θα έκανε την εκδήλωση πιο διασκεδαστική και ουσιαστική  χωρίς τη συμμέτοχη των ίδιων των παιδιών, που με το κέφι, τη ζωντάνια και τη φαντασία τους έκαναν την εκδήλωση μια πραγματική γιορτή. Για τη συμμετοχή τους αυτή λοιπόν, οφείλουμε να πούμε στα παιδιά το μεγαλύτερο ευχαριστώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου