Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΕΠΟ.Σαλαμινομάχοι Ανακοίνωση

Δύο ακόμη μεταγραφές για το σύλλογο μας αποτελούν ο 23χρονος αμυντικός Γκίνης Άρης ο οποίος άνηκε  παλιότερα στον σύλλογο και αγωνιζόταν πέρσι σε μια ομάδα της Χίου και ο Δουμένης Γιάννης ώς ελεύθερος από την ΑΕ Σαλαμίνας.
Επαναδραστηριοποιούνται στην ομάδα μας και αναμένετε να βοηθήσουν δύο αδέρφια πρόκειται για τον 31χρονο επιτελικό χαφ Λυγνό Γιώργο και τον 33χρόνο στόπερ Λυγνό Κώστα.
Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο αμυντικός Ράπτης Φώτης ο οποίος μετακινείται με μεταγραφή στον Αία Σαλαμίνος. Ευχόμαστε στον παίχτη καλή συνέχεια στην καριέρα του. Στο πλαίσιο αυτής της μετακίνησης ο Αίας Σαλαμίνος παραχωρεί στο σωματείο μας με μεταγραφή τρείς  ποδοσφαιριστές, τα αδέρφια Κυριάκο 23 χρόνων στόπερ και τον Κώστα Βούλγαρη 21 χρονών χαφ καθώς και τον Παρθένη Σωτήρη.
Τα τρία  πρώτα φιλικά για την ομάδα μας θα πραγματοποιηθούν στις 8/9 με τον Μεγαρικό στο γήπεδο της Νέας Περάμου 10/9 με αντίπαλο τον Ερμή Κορυδαλλού στο Ε.Α.Κ και στις 26/9 με αντίπαλο τον Αστέρα Νικαίας στη Νίκαια
Το σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια το COFFE TIME Σαλαμίνας και ιδιαίτερα τον Κύριο Καραντή για την οικονομική ενίσχυση προς το σύλλογο μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου