Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Μάριος Τραυλός Κάποιος να του θυμίσει ότι είναι δήμαρχος …

Σε μια ανακοίνωση, που ξεχειλίζει από τον λαϊκισμό μιας άλλης εποχής, που τελείωσε για πάντα, ο κ. Τσαβαρής, νομίζοντας ότι είναι ακόμα συνδικαλιστής σε γενική συνέλευση σωματείου, προσπαθεί να … θεσπίσει ταξικές διακρίσεις για προφανές ψηφοθηρικό όφελος.
Με αυτή τη γελοία ανακοίνωση που βιάστηκε να κυκλοφορήσει, πριν καλά - καλά στεγνώσει το μελάνι της εισαγγελικής παραγγελίας, για προκαταρκτική εξέταση της προσπάθειας έκνομης μονιμοποίησης, με κατασκευασμένες ψεύτικες συμβάσεις εργασίας, δύο περιστασιακά εργαζομένων στον Δήμο, ο κ. Τσαβαρής έρχεται να μας πει τάχα, ότι το δικαίωμα στην εργασία είναι … ιερό.
Ξεχνάει όμως ο κ. Τσαβαρής, ότι υπάρχουν και άλλα ιερά πράγματα σε αυτή τη ζωή. Ξεχνάει πως ιερό καθήκον για τον δήμαρχο, είναι να καταθέτει την ΑΛΗΘΕΙΑ ενώπιον των Δικαστηρίων, όπως ΔΕΝ έκανε στην περίπτωση των δύο εργαζομένων.
Αναζητώντας προφανές ψηφοθηρικό όφελος, ξεχνάει ότι είναι δήμαρχος όλων των πολιτών της Σαλαμίνας και αποπειράται να πολώσει το πολιτικό κλίμα του τόπου με αισχρό και επικίνδυνο λαϊκισμό, διαχωρίζοντας τους ψηφοφόρους σε εργαζόμενους και … ταξικούς εχθρούς, δηλαδή … επιχειρηματίες. Ξεχνάει όμως ο δυστυχής ότι, ανάμεσα στους ψηφοφόρους υπάρχουν και πολλοί επιχειρηματίες.
Ας του θυμίσει κάποιος, ότι δεν είναι πια συνδικαλιστής. Με τα καμώματα του, τόσο ενώπιον των Δικαστηρίων, όσο και ενώπιον των δημοτών, αποδεικνύει ένα και μοναδικό: ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ.
Στο Δικαστήριο συνομολόγησε κατασκευασμένες ψεύτικες συμβάσεις εργασίας. Στο Δικαστήριο συνομολόγησε συμβάσεις εργαζομένων της δημαρχιακής αρχής των Αμπελακίων, που ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ !!!
Ενώπιον του Δικαστηρίου, και του Θεού που λέει ότι φοβάται, ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο ότι θα πει την αλήθεια και συνομολόγησε προφορικές συμβάσεις έργου που κατά τον ίδιο καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου. Και από πότε δύο εργαζόμενοι με … απλή σχέση εργασίας και … προφορικές συμβάσεις θα έμπαιναν στην επετηρίδα, πάνω από υπαλλήλους που εργάζονται πολλά χρόνια στον Δήμο, με νόμιμες διαδικασίες;
Σε ποιά εποχή ζει ο κ. Τσαβαρής; Στην εποχή που οι συνδικαλιστές ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις; Τελείωσαν αυτά πλέον.
Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας. Η ΑΛΗΘΕΙΑ, με την οποία ο κ. Τσαβαρής έχει πάρει οριστικό «διαζύγιο», είναι ότι στο Δικαστήριο συνομολόγησε συμβάσεις που υποτίθεται πως είχε συνάψει ο τέως Κοινοτάρχης Σεληνίων και μετέπειτα Δήμαρχος Αμπελακίων κ. Μάριος Τραυλός στους αντίστοιχους οργανισμούς. Μόνο που οι συμβάσεις αυτές είναι κατασκευασμένες και ψεύτικες.
Το βεβαιώνει η Γενική Γραμματέας του Δήμου: Απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Ο κ. Τσαβαρής, ενθυμούμενος τις αλησμόνητες για εμάς τους υπόλοιπους εποχές της ΕΘΕΛ, προσπάθησε με κατασκευασμένες και ψεύτικες συμβάσεις να μονιμοποιήσει δύο εργαζόμενους στον Δήμο (για ποιους λόγους άραγε;) αδιαφορώντας ότι στην ίδια μοίρα, της ανεργίας, βρίσκονται και άλλοι πρώην εργαζόμενοι.
Για την Ειρήνη Αθανασίου, τον Γιάννη Αναγιάννη, τον Ανδρέα Βαττή, τον Νίκο Γιαλιά, την Αρτεμισία Γκίκα, την Ειρήνη Δουμένη, τον Νίκο Δυναμίδη, τον Νίκο Λιανό Καμπακλή, τον Δημήτρη Πούτο, την Κατερίνα Σιγάλα, την Κατερίνα Μάρκου, τον Σπύρο Μαυρομάτη και την Μαρία Σεραφείμ, το δικαίωμα στην εργασία δεν είναι ιερό;
Αυτοί οι άνθρωποι, τι είναι; Απλώς άτυχοι που δεν έχουν … μπάρμπα στην Κορώνη;
Επιπλέον, τώρα που πιάστηκε «κλέπτων οπώρας», προσπαθεί να αποσείσει από πάνω του τις ευθύνες, προκαταβολικά, κατηγορώντας τον Μάριο Τραυλό ότι προσπαθεί να εκφοβίσει τάχα, όσους στηρίζουν τους εργαζόμενους, στα πλαίσια της κοινωνικής διαμάχης. Καλή η προσπάθεια. Την διαμάχη όμως που την είδε; Ας ρωτήσει να μάθει τι έκανε για τους εργαζόμενους των εταιρειών του, ο κ. Τραυλός. Εκείνοι ξέρουν πολύ καλά. Ας ρωτήσει να μάθει τις έκανε για τους εργαζόμενους της Κοινότητας Σεληνίων και του Δήμου Αμπελακίων ο κ. Τραυλός. Και εκείνοι ξέρουν πολύ καλά.
Πόσους από αυτούς που στηρίζουν τους εργαζόμενους, θα «πάρει στο λαιμό του», ο κ. Τσαβαρής, τελικά;
Ας αφήσει λοιπόν τον άκρατο λαϊκισμό και τον συνδικαλισμό ο κ. Τσαβαρής. Δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι επιλογές που έκανε ως εργαζόμενος. Ας του θυμίσει κάποιος ότι τώρα είναι δήμαρχος και ας ασχοληθεί με τα τεράστια καθημερινά προβλήματα του Δήμου, που χρονίζουν άλυτα, αυτά τα ίδια, που υποσχέθηκε προεκλογικά ότι θα λύσει.
Κι ας σταματήσει πλέον, να κοροϊδεύει τους πάντες με έωλες υποσχέσεις και ψεύτικες ελπίδες, γιατί το μόνο που καταφέρνει με τις συμπεριφορές του είναι να αποδεικνύει ότι είναι ένας απλός πολιτικάντης που δεν σέβεται κανέναν και τίποτα …
Το καταλάβαμε όλοι πλέον.
Από το γραφείο Τύπου
της Ενωτικής Κίνησης Σαλαμίνας
υποψήφιος  Δήμαρχος Μάριος Τραυλός
ΥΓ 1. Τι φοβήθηκε ο κ. Τσαβαρής και απέσυρε το θέμα της μονιμοποίησης των δύο υπαλλήλων και δεν πρόλαβε να ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο;
ΥΓ 2. Η υπόθεση αυτή θα φτάσει ως το τέλος. Κανείς δεν μπορεί να πλαστογραφεί και να παραχαράσσει την ιστορία κάποιων άλλων ανθρώπων, για ΚΑΝΕΝΑ λόγο.
ΥΓ 3. Όπως στρώνει κανείς  … κοιμάται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου