Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Αποθεώθηκαν οι ΘΕΟΙ!


Σ΄ ένα υπερβολικά κατάμεστο Ευριπίδειο Θέατρο, όπου στην κυριολεξία δεν έπεφτε καρφίτσα, αποθεώθηκε εχθές το βράδυ το ιερό ντουέτο της ελληνικής μουσικής Χατζής – Μαρινέλλα. Το ρεσιτάλ δόθηκε στα πλαίσια της περιοδείας τους ανά την Ελλάδα – είχε προηγηθεί η ίδια επιτυχία στο Βεάκειο, το Θέατρο Πέτρας κ.ά. – και κατάφερε να προσελκύσει ένα απίστευτο μωσαϊκό ανθρώπων κάθε ηλικίας.
Οι δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες απέδειξαν  για ακόμη μια φορά το υψηλό ήθος τους και το σεβασμό τους για το κοινό. Τραγούδησαν για 3 ολόκληρες ώρες και μάλιστα στο πρώτο μέρος χωρίς την παρουσία ορχήστρας! Τραγούδια όπως το «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…», «Το αεροπλάνο», «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει», «Σ΄ αγαπώ», «Κι ύστερα», «Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε», κ.ά., συγκίνησαν και γύρισαν τους παλιότερους 36 χρόνια πίσω, όταν ο Κώστας Χατζής και η Μαρινέλλα τραγούδησαν στο «Σκορπιό» αυτό το μοναδικό Ρεσιτάλ, που ηχογραφήθηκε και έγινε ένας από τους εμπορικότερους δίσκους όλων των εποχών.
Η αξεπέραστη χημεία μεταξύ τους, η απίστευτα αναλλοίωτη στο χρόνο φωνή τους, οι ήχοι της κιθάρας και ο περισσότερο από ποτέ επίκαιρος λόγος των τραγουδιών του Χατζή αλλά και η ασύγκριτη σκηνική παρουσία της Μαρινέλλας πρόσφεραν σε όσους τυχερούς βρέθηκαν απόψε κοντά τους μια μοναδική εμπειρία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επόμενος δήμαρχος ο Μάριος ετοιμάζει κίνηση ματ .......

Αρχειοθήκη ιστολογίου