Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Οικονομική κρίση: Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!

Τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, μια νέα λέξη μπήκε στην καθημερινότητά μας: Συγχωνεύσεις.
Συγχωνεύσεις οργανισμών, υπουργείων, νοσοκομείων, σχολείων, πανεπιστημίων, στρατιωτικών μονάδων, δήμων και κοινοτήτων, συγχωνεύσεις γενικά των πάντων… για να αναδιαρθρώσουμε και να εκσυγχρονίσουμε το κράτος, βάζοντας τα πράγματα σε τάξη, σε Νέα Τάξη, για να εξοικονομήσουμε χρήματα, για να μπορέσουμε «πάση θυσία»  να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο. Και φτάσαμε στο απίθανο κάποτε σενάριο, οι δύο εμπνευστές των συγχωνεύσεων να συγχωνευτούν κι οι ίδιοι!
Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ τελικά πέταξαν τις μάσκες και συγχωνεύτηκαν για να συγκυβερνήσουν για «το καλό των Ελλήνων πολιτών», για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!
Μήπως ήρθε η ώρα αυτοί οι ίδιοι μεγάλοι πατριώτες να κάνουν κάτι ολόκληρο;
Λοιπόν, η πρότασή μου είναι η πλήρης και ειλικρινής συγχώνευση των 2 σε 1 κόμμα!
Ξεκινάμε από τη συγχώνευση όλων των τοπικών οργανώσεων  ανά την Ελλάδα. Εκεί να δεις μείωση των εξόδων! Μια οργάνωση ανά πόλη με δυο σημαίες. Οι κεντρικές διοικήσεις των δύο κομμάτων να συγχωνευτούν και να συστεγαστούν, να μειωθεί το κομματικό προσωπικό και να υπάρχει μία εκ περιτροπής διοίκηση, δηλ. ένα μήνα πρόεδρος του ενιαίου κόμματος «ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ» ο Σαμαράς κι ένα μήνα ο Βενιζέλος.
Έτσι θα επιτευχθεί αυτομάτως μια πιο άμεση και ευέλικτη συνεργασία και τα έξοδα θα πέσουν στα μισά.
Πάμε παρακάτω. Στο εξής σε Εθνικές,  Δημοτικές, Περιφερειακές, Ευρωεκλογές, κλπ τα 2 σε 1 κόμματα να κατεβαίνουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο, εξοικονομώντας έτσι τεράστια ποσά από τις κοινές αφίσες, τα κοινά ψηφοδέλτια, τις κοινές διαφημίσεις και ο,τιδήποτε μέχρι τώρα γινόταν Χ δύο σε έξοδα, κόπο και χρόνο.    
Έτσι η χρηματοδότηση από το Κράτος θα μειωθεί στη μέση, αφού και φανερά πλέον δεν θα υπάρχουν δύο αλλά ένα κόμμα!
Κάνοντας αυτή τη μεγάλη τομή, μετά από τόσες και τόσες καρατομήσεις των Ελλήνων και της Ελλάδας «για το καλό όλων μας», θα μπορούσαν ίσως να αποδείξουν ότι όλα όσα έλεγαν, λένε και θα συνεχίσουν να λένε, τα πιστεύουν στ΄ αλήθεια.
Τολμήσατε λοιπόν! Τόσα και τόσα τολμήσατε, τόσα και τόσα ανατρέψατε, τα πάντα σχεδόν, κάντε μια φορά και κάτι που θα έχει άμεσο αποτέλεσμα! Ένα κόμμα, άμεση εξοικονόμηση χρημάτων, που να δοθούν σ΄ αυτούς που τόσα χρόνια σας στηρίζουν κι ήρθε η ώρα να τους στηρίξετε και σεις. Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!
Χ.Θ.
Υ.Γ. Και μη μου πει κανείς ότι δεν είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο! Τόσα και τόσα που κάποτε φάνταζαν ανέφικτα, σήμερα είναι πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου