Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Πορθμεία Σαλαμίνας – Χοντρό παιχνίδι σε βάρος επιβατών και εργαζομένων

ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
(Νέα Αυτοδιοικητική Μαχητική Ανατροπή)
Με τα πρόσφατα γεγονότα αποκαλύφθηκε ότι το Υπ.Ναυτιλίας και οι Κοινοπραξίες Ε/Γ – Ο/Γ συμμετείχαν σε μια αντιδικία φορτώνοντας τις συνέπειες στις πλάτες εργαζομένων και επιβατών.
Το Υπουργείο δε φρόντισε πριν απαγορεύσει τη λειτουργία των ανασφάλιστων σκαφών να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση των δρομολογίων , υποβάλλοντας τους επιβάτες σε μεγάλη πολυήμερη ταλαιπωρία
.
Οι κοινοπραξίες με αυταρχικό και προσβλητικό τρόπο χρησιμοποίησαν τα πληρώματα των σκαφών σαν πιόνια στη σκακιέρα των συμφερόντων τους. Ενώ είναι με διαφορά η πιο κερδοφόρα γραμμή στην Ελλάδα , κατάφεραν να είναι η μόνη που αδιαφόρησε για την ανάγκη των επιβατών που τις πληρώνουν για ασφαλή και ποιοτική συγκοινωνία.
Απαράδεκτη υπήρξε και η στάση του Δημάρχου , ο οποίος ταυτίστηκε με τα συμφέροντα των πλοιοκτητών , επιχειρηματολογώντας υπέρ της εξαίρεσης της γραμμής από την υποχρέωση ασφάλισης και αφήνοντας υπονοούμενα για μετακύλιση του κόστους αυτής στα εισιτήρια. Ανακάλυψε τώρα ότι πρόκειται για αστική συγκοινωνία, ενώ όταν εμείς το θέσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 10 Φεβρουαρίου 2011 το είχε απορρίψει. (Δείτε εδώ περισσότερα)

ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ !!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
Καμμιά απόλυση – καμμιά μείωση μισθού στους εργαζόμενους στις κοινοπραξίες
Χαρακτηρισμό της γραμμής ως αστική συγκοινωνία με γενική μείωση εισιτηρίων
Εκπτωτικές κάρτες όπως ισχύει σε όλες τις συγκοινωνίες
Τήρηση των κανονισμών ασφαλείας
Μέριμνα για τα ΑΜΕΑ και τις μητέρες με καρότσια
Δωρεάν μεταφορά σε ανέργους, στρατεύσιμους, σπουδαστές
Καλούμε όλους την Πέμπτη 30 μαη στις 7.30μμ στο Εργατικό Κέντρο για να οργανωσουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το τσιμπουκι που τρωνε οι φερυμποτατσηδες ναξερες ποσο χοντρο ειναι!!!!ξερεισ ποσα χιλιαρικακια θα χασουνε μεχρι τελος ιουνιου που θα ξαναδρομολογηθουνε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΙΩΝΗ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Αρχειοθήκη ιστολογίου