Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Λατομείο θέση Γούβα Μπατσί Σαλαμίνας (προς Περιφέρεια)

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με το λατομείο αδρανών υλικών «Αγγέλου Λατομεία Σαλαμίνας Α.Ε.» στη θέση Γούβα Μπατσί στη Σαλαμίνα.
Παρά την σφράγιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και την κατάσχεση του εξορυχθέντος υλικού που έγινε από την Περιφέρεια,(Απόφαση Περιφέρειας με αρ. πρωτ. 396 7-3-13) συνεχίζει να γίνεται μεταφορά τεράστιων ποσοτήτων καθημερινά, ακόμα και νυχτερινές ώρες, από τον χώρο του λατομείου.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν υπάρχει κάποια νεώτερη απόφαση που επιτρέπει στην επιχείρηση την συνέχιση των ενεργειών του λατομείου.
Για να καταλάβετε την τάξη μεγέθους της μεταφοράς, αναφέρουμε ότι σε κάθε δρομολόγιο ferry boat ταξιδεύουν κατά μέσο όρο 3 οχήματα βαρέως τύπου. Τα δρομολόγια έχουν περιοδικότητα 15 λεπτών. Συνολικά λοιπόν δεκάδες φορτηγά μεταφέρουν από τον χώρο αδρανή υλικά προς άγνωστη κατεύθυνση.
Κατόπιν τούτων ζητάμε την πιθανή αυτοψία από την Περιφέρεια καθώς και την λήψη όλων των απαιτούμενων ενεργειών.
Τέλος επισημαίνοντας ότι μείζονος σημασίας είναι η αποκατάσταση του χώρου θα θέλαμε να γνωρίζουμε τι εξέλιξη υπάρχει στο θέμα αυτό.


Ο Πρόεδρος                                                                                             Η Γραμματέας
Μάρκος Ακύλας                                                                                        Μαίρη Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου