Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ «ΣΚ.Ο.Π.Ο.Σ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαίου 2013 το 1ο Σεμινάριο Θεωρητικής εκπαίδευσης Σκοποβολής. Η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Γιώργο Κουναλάκη, εκπαιδευτή και Εθνικό κριτή της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.) και τον κ. Ανδρέα Σουριτζίδη , εκπαιδευτή και κριτή της ΣΚΟΕ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Τσαβαρής, ο σύμβουλος της περιφέρειας και μέλος του ομίλου μας κ. Βουδούρης Παναγιώτης, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Ε.Σ.Σ. κ. Τσουραμάνης και από τους Δημοτικούς συμβούλους η κ. Τίνα Μπεγνή , ο κ.Βενετσάνος και πλήθος κόσμου με ενδιαφέρον στο άθλημα της σκοποβολής.  

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στην προσπάθεια που κάνουν από κοινού ο Σκοπετικός όμιλος πυροβόλου όπλου Σαλαμίνας και ο Δήμος Σαλαμίνας για την δημιουργία στο νησί σκοπευτηρίου για τις ανάγκες του ομίλου. 

Μετά την απονομή των Διπλωμάτων σε μέλη του ομίλου που διακρίθηκαν για τις σκοπευτικές του ικανότητες ακολούθησε προβολή βίντεο με το παγκόσμιο πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής που έγινε στην Ρόδο, παίρνοντας οι παραβρισκόμενοι μια γεύση από το επόμενο σεμινάριο Πρακτικής σκοποβολής που θα διοργανώσει ο όμιλος στο άμεσο μέλλον.

Τέλος ανακοινώθηκε η συμμετοχή του ομίλου στον πανελλήνιο αγώνα πρωταθλήματος Πρακτικής Σκοποβολής που θα γίνει στις 21 , 22 και 23 Ιουνίου 2013 στην Μαλακάσα με την συμμετοχή αθλητών καθώς και του Προέδρου του ομίλου κ. Κουναλάκη Γεώργιου σαν εθνικός κριτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου