Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Απερρίφθη από ΣτΕ η προσφυγή των κοινοπραξιών της Σαλαμίνας

                                                                        Πηγή: naftemproiki.grΑπερρίφθη από το Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακυρώσεως που είχαν ασκήσει οι κοινοπραξίες των πορθμειακών γραμμών της Σαλαμίνας, προκειμένου να εξαιρεθούν από την υποχρέωση υποβολής βεβαιώσεων ασφαλιστικής κάλυψης προς τρίτους.
Αυτό έκανε γνωστό σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας Αθανάσιος Μπούσιος, διευκρινίζοντας πως η απόφαση επί του παρόντος δεν έχει καθαρογραφεί. 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, o κ . Μπούσιος υποστήριξε
πως δεν έχουν γίνει απολύσεις σε μεγάλη έκταση. Όπως είπε, στη γραμμή υπάρχουν μέχρι στιγμής τέσσερα πλοία και αναμένονται να ενταχθούν άλλα τρία. «Εάν υπολογίσουμε και τις διπλές βάρδιες», συμπλήρωσε ο πρώην αρχηγός του Λ.Σ., «γιατί οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα βάλουν κι άλλους εργαζόμενους να δουλέψουν τις υπόλοιπες βάρδιες».
Χθες ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, Αντώνης Νταλακογιώργος, δήλωσε ότι απολύθηκαν περίπου 210 άτομα που αποτελούσαν τα πληρώματα των 30 πλοίων των δύο κοινοπραξιών και κάλεσε όλες τις πλευρές να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου