Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΕΣ

Γράφει. η Βίκυ Ψυλλάκη
Τι μπορούν να κάνουν οι αρουραίοι
Ξέρετε σε πόσα πράγματα μπορούν να εκπαιδευτούν τα τρωκτικά; Τα ινδικά χοιρίδια, τα χάμστερ; Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες τα χαριτωμένα αυτά (έξω από δω)  πλασματάκια λύνουν παπούτσια, κάνουν κωλοτούμπες, βάζουν πλυντήριο και άλλα τέτοια.
Βάλτε τώρα με το μυαλό σας αυτά τα ήδη εκπαιδευμένα τρωκτικά να βρεθούν και σε θέσεις ευθύνης! Τι πλυντήρια έχουν να βάλουν!
 Μπορείτε να βοηθήσετε;
Προσοχή! Άμπερ αλέρτ! Μπορείτε να βοηθήσετε; Μαζική εξαφάνιση μεσήλικων δημάρχων.  Όταν εξαφανίστηκαν φορούσαν κοστούμι Hugo Boss και  ρολόι Rolex, ενώ ο τελευταίος άνθρωπος που τους είδε ήταν ο λογιστής τους. Παρακαλώ βοηθήστε, η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο!

Τα 12 πιο… αποτυχημένα πρωταπριλιάτικα ψέματα
-Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν χρωστά πλέον ούτε ευρώ σε επαγγελματίες!
-Ο Σαμαράς ανακοίνωσε αναπτυξιακά μέτρα!
-Η Βουλή είπε ΟΧΙ στα νέα μέτρα της Τρόικας!
-Σύντομα παραδίδεται το νέο σχολείο των Σεληνίων!
-Ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου Σαλαμίνας και του Κλειστού «Ν. Γραμματικός»!
-Λεφτά υπάρχουν!
-Οι Έλληνες αποφάσισαν να κάνουν στάση πληρωμών και να βγουν στους δρόμους!
-Ο Βενιζέλος αποχωρεί από την κυβέρνηση καταγγέλλοντας τη σύμπραξη Τρόικας και Σαμαρά!
-Ούτε πέτρα έξω από το νησί!
-Μελέτη ανάπλασης της Τούρλας!
-Οι φυλακές μας φυλάσσονται καλά!
-Καμία άλλη περικοπή σε μισθούς και συντάξεις!
Πέσε …για να πέσω!Δεν πληρώνουν, λέει, οι Έλληνες επαγγελματίες ΤΕΒΕ και εφορία. Σα δεν ντρέπονται, οι ανθέλληνες! Οι λωποδύτες! Που τους τρέχουνε τα λεφτά απ΄ τα μπατζάκια και κείνοι κάνουν την πάπια! Ούστ από κει, να μου χαθείτε, ρεμάλια! Το κράτος σας, βρε, το κράτος σας ,τι σας ζητάει; Να μην πληρώνει αυτό και να το πληρώνετε σεις! Να σας χρωστάνε αυτοί και να τους τα ρίχνετε σεις! Τι;  Δεν έχουν ακόμη πληρωθεί οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ και οι φαρμακοποιοί; Ε, και λοιπόν; Θα τα χάσετε ρε; Δεν έχουμε κούτελο; Ελληνικό Δημόσιο είν΄ αυτό! Εγγύηση! Δεν πληρώνουν οι δήμοι; Ε, και; Τον καημό σου έχουνε βρε; Εδώ υπάρχουν σοβαρά πράγματα να γίνουνε. Εδώ χρωστάμε σε καρναβάλια, σε γιορτές, σε λατομεία, στην ΕΥΔΑΠ, χρωστάμε οχήματα, χρωστάμε πανό, χρωστάμε της Μιχαλούς! Γίνε ρε και συ χορηγός στο δήμο σου! Μπορείς! Γίνε χορηγός στο δήμο σου και χάρισέ του τα χρέη! Μια φορά και συ. Κι αν δε θέλεις τέλος πάντων να του χαρίσεις τα χρέη, χορήγησε τουλάχιστον γενναιόδωρα τις εκδηλώσεις, να δείξεις ότι και συ αγαπάς τη Σαλαμίνα!
Πώς; Τι είπες; Πέσε… για να πέσω;  
Κοίτα εξέλιξη οι μαριονέτες!
Άκου να δεις φίλε! Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε βίντεο  εξ΄ Αμερικής που δείχνει μαριονέτες όχι μόνο, όπως τις είχαμε συνηθίσει, στο ρόλο ηθοποιού, αλλά και στο ρόλο ούτε λίγο ούτε πολύ Μεταξόπουλου. Το τι φιγούρες χορευτικές έκανε ο τύπος, το τι τσάκισμα στη μέση, το τι ελιγμούς, δε λέγεται!
Και που να δουν τα αμερικανάκια τις εγχώριες μαριονέτες της πολιτικής! Το τι τσακίσματα κάνουν! Όλη η πατρίδα μας ένα απέραντο μάπετ – σώου!
Αχρείαστοι να΄ ναι
Στην ίδια ιστοσελίδα διαβάζουμε ότι στη Μ. Βρετανία άνοιξε εταιρία που, τι νομίζετε πως κάνει; Ενοικιάζει τεθλιμμένους συγγενείς. Έτσι, ακριβώς όπως το ακούσατε. 68 δολάρια την ώρα παίρνουν οι εν λόγω υπάλληλοι για να παραβρίσκονται διακριτικά στις κηδείες και κλαίνε το μακαρίτη μαζί με τους συγγενείς. Μάλιστα, λέει, για να παίζουν καλύτερα το ρόλο τους, τους βάζουν και μαθαίνουν και κάνα δυο πράγματα για τον αποβιώσαντα.
Καλά, αυτά παιδιά μόνο οι κρυόπλαστοι οι Άγγλοι θα μπορούσαν να τα κάνουν! Ενώ στην Ελλαδίτσα μας και ιδιαίτερα σε μικρά μέρη όπως η Σαλαμίνα, μια τέτοια εταιρία θα μας ήταν άχρηστη. Ακούς εκεί 68 δολάρια την ώρα! Όταν μπορείς να έχεις κάθε φορά όλους τους υποψηφίους δημάρχους μαζί με όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και μάλιστα χωρίς να δώσεις μία; Άντε να στοιχίσει κάνα σταυρό κει χάμω κι αυτόν κανείς δεν ξέρει πού θα τον βάλεις! Και κλάααμα για τον πεθαμένο! Εκεί να δεις για πότε τον μαθαίνουν κι ας μην τον έχουν δει στη ζωή τους ! Βέβαια, με τη διακριτικότητα μας τα χαλάνε λίγο… αλλά άμα είναι να γλιτώσουμε φράγκα ποιος νοιάζεται;

Κοιτάτε αλλά μην αγγίζετε!
Εσώρουχα που προκαλούν ηλεκτροσόκ εφηύραν οι Ινδοί για να αντιμετωπίσουν το μεγάλο πρόβλημα με την κατακόρυφη αύξηση των βιασμών γυναικών. Τα συγκεκριμένα μάλιστα εσώρουχα μέσω πομπού ειδοποιούν τόσο την αστυνομία όσο και τους συγγενείς του υποψήφιου θύματος.
Να΄ ταν λέει τρόπος να βρεθούν εσώρουχα που να προκαλούν ηλεκτροσόκ κάθε φορά που κάποιος λέει ψέματα! Και να υποχρεώνονται όλοι οι πολιτικοί να τα φορούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου