Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ενημερωτική εκδήλωση για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 27 Μαρτίου, από την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ) η ενημερωτική εκδήλωση για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου και υπηρεσιών, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δημαρχείου Δραπετσώνας.
Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του προγράμματος «Ενίσχυση ΜΜΕ (μικρομεσαίων επιχειρήσεων) που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου - Υπηρεσιών». Στόχος του είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής και η δημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς οι ενισχύσεις αφορούν και υπό σύσταση επιχειρήσεις.
Την εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, χαιρέτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, ενώ εκ μέρους της Περιφέρειας ομιλητής ήταν ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης. Τις λεπτομέρειες του προγράμματος παρουσίασε η κ. Μαρία Τσίτσου, στέλεχος ΕΛΑΝΕΤ, η οποία δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους, δίνοντας κάθε απαραίτητη διευκρίνιση στα θέματα που τέθηκαν.
Μεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Γιάννης Μπενέτος, Περικλής Αλεβίζος και Σπύρος Σπυρίδων, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Βασιλική Δατσέρη, Πέτρος Καψοκόλλης, Ειρήνη Μόσχου και Νικόλαος Οικονομάκης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη κ. Κανέλλος Τούντας, ο πρώην Δήμαρχος Δραπετσώνας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Χρονόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Αναστάσιος Βενέτης και Κωνσταντίνος Κούβαρης, ο Συμπαραστάτης του Δημότη του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Κανέλλος Λάλος, ο κ. Γεώργιος Ρηγόπουλος ως εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Νικόλαος Πέτσας, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Ι. Χαιρέτας, κοινοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και επιχειρηματίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου