Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΥΡ κατά του Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκου από απόστρατους! "Στηρίζεις όσους μας εξοντώνουν"

Σκληρή επίθεση κατά του Α/ΓΕΕΘΑ από απόστρατους αξιωματικούς.

Τους απόστρατους της ΑΝΕΑΕΔ και ΚΕΘΑ “φοβόντουσαν” στο ΥΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ, αλλά ο Αρχηγός Μιχαήλ Κωσταράκος το “βρήκε” από την ΑΚΙΣ που με μια σκληρότατη ανακοίνωση, παίρνει ξεκάθαρη θέση για την κλήση σε απολογία στρατιωτικών και συγκεκριμένα του προέδρου και του γραμματέα του ΣΥΣΜΕΔ.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Δει γαρ δίκαιος, σώφρων και αγαθός ανήρ σιωπάν ή λέγειν τα καίρια»(*)
Με αφορμή τα όσα προσφάτως είδαν το φώς της δημοσιότητας, σχετικά με κλήση σε απολογία από τον κ. Α/ΓΕΕΘΑ δύο ε.ε. στελεχών των ΕΔ, που δραστηριοποιούνται στην επίλυση εργασιακών θεμάτων των συναδέλφων τους, εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας αφού η άποψη που εξέφρασε ο θεσμικός ηγήτωρ των ΕΔ για τους υφισταμένους του είναι ότι με την επιστολή τους οι εγκαλούμενοι προκάλεσαν «έντονα αισθήματα πανικού και σύγχυσης στα εν ενεργεία μέλη των ΕΔ» (sic).

Αν από μία επιστολή μισής σελίδας ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ πιστεύει ότι τα ε.ε. στελέχη των ΕΔ έχουν έντονα αισθήματα πανικού και σύγχυσης, δεν τολμούμε να σκεφτούμε ποια θα είναι η εντύπωση του κυρίου Αρχηγού για το έμψυχο δυναμικό που διοικεί, σε περίπτωση γενικής
συρράξεως με κάποιον εξωτερικό εχθρό!

Εξανίσταται ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ για την επιστολή που του έστειλαν οι δύο εγκαλούμενοι όταν επί αρχηγίας του ο πρώην ΥΕΘΑ Μπεγλίτης - προσωπική επιλογή του οποίου υπήρξε ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ διατηρούσε πρωτόγνωρη για τις ΕΔ μέθοδο επικοινωνίας μέσω διαδικτύου, όπου ο οιοσδήποτε μπορούσε ανωνύμως και ανεξέλεγκτα να καταγγέλλει, να παραπονείται, να συκοφαντεί κλπ, εκείνος τηρούσε «σιγήν ασυρμάτου». Πού ήταν τότε ο κ Α/ΓΕΕΘΑ; Τι έπραξε;

Απορεί ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ για την εν λόγω επιστολή και το υποτιθέμενο «θράσος» των 2 υφισταμένων του, ενώ ο ίδιος εδώ και καιρό έχει καθιερώσει ως κύριο μέσον ενημέρωσης των στελεχών των ΕΔ, όχι τις υπό των στρατιωτικών κανονισμών προβλεπόμενες διαδικασίες, αλλά τα «τιτιβίσματα» στο τουίτερ του! Ενίοτε για να στηρίξει τους γκαουλάιτερ της οικονομικής μας γενοκτονίας!

Οργίζεται ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ με την «απειθαρχία» των 2 στελεχών αλλά παραμένει απλός παρατηρητής όταν το σύνολο των ε.ε. και ε.α. συναδέλφων του έχει οδηγηθεί στην ανέχεια και την κοινωνική απαξίωση και το ηθικό τους έχει καταρρακωθεί.
Ηγέτης είναι αυτός που μέσα από το όραμα, την έμπνευση και το επίπεδο που διαθέτει, αγκαλιάζει με μεγαλοψυχία τους υφισταμένους του και αποτελεί την καταφυγή και το στήριγμά τους,θυσιαζόμενος ΠΡΩΤΟΣ γι’ αυτούς. Λέων ηγέτης είναι αυτός που πράττει ΜΟΝΟΣ, εκείνο που δεν μπορούν να πράξουν όλοι οι υφιστάμενοί του μαζί.

«Βέλτιον λέοντα άρχειν ελάφων ήπερ λεόντων έλαφον» (**)"

Δυστυχώς όμως τον Λέοντα Ηγέτη δεν τον κάνουν οι αστραφτερές ζώνες λεόντων!

Για την Α.Κί.Σ.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου
Ανχης (ε.α.) Κράγκαρης Παντελής
(*) Αισχύλος
  Πηγή.On Alert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου