Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ

Μπράβο Αντώνη τα κατάφερες







ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΩΝΗ

Ανώνυμος είπε...

Σε μία περίπου ώρα οι 50 τόνοι είχαν εξαφανιστεί. Αλλά ο κόσμος, όσο τα δελτία ειδήσεων συνέχιζαν τη μετάδοση του γεγονότος, συνέχιζε να φτάνει στην Πλατεία Βάθη. Οι παραγωγοί - πωλητές λαϊκών αγορών δεν πίστευαν ούτε κι αυτοί αυτό που συνέβαινε. Αλλο ένα φορτηγό με περίπου 15 τόνους πλησίασε και άνοιξε την καρότσα του. Παραγωγοί ανέβηκαν πάνω και ο κόσμος στριμωχνόταν στο πίσω μέρος του οχήματος. Σήκωναν τα χέρια ψηλά, εκλιπαρούσαν «δώστε και σε μένα», «εγώ δεν πρόλαβα να πάρω», «σας παρακαλώ βοηθήστε με δεν έχω να ταΐσω τα παιδιά μου», ήταν οι φωνές απελπισίας τους. Ενας άντρας δεν άντεξε, τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά. Εικόνες μιας άλλης εποχής...

Ανώνυμος είπε...

Το «λάθος» της συνταγής του ΔΝΤ πολλαπλασίασε την ύφεση στην ελληνική οικονομία αλλά και τους πολίτες που έχουν φτάσει στα όρια της ανέχειας. Οι πρωτοφανείς σκηνές στην οδό Αχαρνών έκαναν τον γύρο του κόσμου από τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα Guardian, στην ηλεκτρονική της σελίδα έκανε τις εικόνες αυτές «φωτογραφίες της ημέρας».

Ανώνυμος είπε...

MPRABO MALAKA SAMARAKI

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στις δημοσκοπήσεις η Ν.Δ έρχετε πρώτη εεεεεε;
Α ρε μαλάκα ΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ;
ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Ανώνυμος είπε...

re aytoi gamioooooonyeeee

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι ωρε Ελληναραδες ο εγωισμος μας; που ειναι η αξιοπρεπεια μας; που ειναι η λεβεντια μας; που ειναι η μαγκια μας; ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ;
ΞΕΣΙΚΩΘΗΤΕ ΩΡΕ - ΒΡΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟΜΥΡΟΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΩΝΟΙ ΣΑΣ.
ΞΥΠΝΟΙΣΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Και η ΧΟΥΝΤΑ της τριμερους οσο παει και σκληρενη, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ Ε.Σ.Ρ τη μεταδωση των εικονων εξαθλιωσης του Ελληνα απο τα μεσα που εδω και χρονια ειναι πουλημενα και προπαγανδιστικα.
Τι αλλο περιμενουμε;

Αρχειοθήκη ιστολογίου