Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Δενδροφύτευση στην παραλία Αιαντείου

Πολλοί εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Περιβαλλοντικού Ομίλου Σαλαμίνας για την δενδροφυτευση της Παράλιας Αιαντειου την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης ήταν η περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση μιας από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού μας.
Ο μεγάλος αριθμός των εθελοντών, καθώς και η συντονισμένη τους δουλειά είχε το αποτέλεσμα να φυτευτούν γύρω στα 100 αλμυρίκια μέσα σε μια ώρα. Το παρόν στη δράση αυτή έδωσαν μέλη του Περιβαλλοντικού Ομίλου Σαλαμίνας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Σαλαμίνας «Ο Πρωτεας», η ΔΕΣ (Δύναμη Εθελοντών Σαλαμίνας), οι «Φίλοι του Δάσους», μαθητές από τα σχολεία μας και πολλοί ακόμη πολίτες που κατέφθασαν εγκαίρως στο σημείο συνάντησης με τις τσάπες τους και πολύ διάθεση για δουλειά. Ο Όμιλος τους ευχαριστεί όλους για την προσφορά τους.
Ο Όμιλος συνεχίζει και αυτήν την Κυριακή 3 Μαρτίου, ώρα 10 το πρωί την προσπάθεια του με δυο ακόμη δεντροφυτεύσεις στις πλατειές Αγίου Νικόλαου στα Σελήνια και Παπάγου & Ιπποκράτους (πίσω από τo super market Carrefour).

Ευελπιστούμε η άνοιξη να μπει με αισιοδοξία και ομορφιά στο νησί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου