Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Σαλαμίνας» καταγγέλλει τις πανικόβλητες κινήσεις του δημάρχου κ Τσαβαρή στο 12 και ένα, ο οποίος σύρεται στις εξελίξεις από την αντιπολίτευση

 

Μετά την σημερινή μας ανακοίνωση για δυναμικές κινητοποιήσεις του συνδυασμού μας βλέποντας την μακαριότητα και την απραξία της δημοτικής αρχής σε σχετικές πρωτοβουλίες, αναγκάσαμε τον δήμαρχο Σαλαμίνας προ 20 λεπτών να ανακοινώσει με την λήξη της κοπής της πίτας της ΟΕΕΣΣ προφορικά και από μικροφώνου και την δική του αντισυγκέντρωση την ίδια μέρα με διαφορά μόλις μισής ώρας!!!
Χαιρόμαστε που έστω και συρόμενος από τον κ Σοφρά, ο δήμαρχος προχωρά έστω και την ύστατη στιγμή σε κινητοποιήσεις ως είχε υποχρέωση μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην τελευταία του συνεδρίαση.
Θεωρούμαι ότι ο σκοπός μας, της αφύπνισης του δημάρχου επετεύχθη. Κατόπιν τούτου και για να υπάρχει κοινωνική συνοχή και γαλήνη στον τόπο μας θα συμμετάσχουμε όλοι μαζί ενωτικά στην προσπάθεια του δήμου σε μια και μοναδική συγκέντρωση μια κι ο στόχος είναι ένας.
Το γραφείο τύπου του συνδυασμού
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Σαλαμίνας
Τηλ: 2155000947 & 6932215569

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΥΡΟ(ΘΕΤΙΚΟ Η ΟΧΙ) ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ,ΠΑΡΑΤΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ!!!ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΚΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΒΑΡΒΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΜΑΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ;
ΡΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιος να γυρίσει??? Ο πιπης??? Τι ενοεις να βγει πάλι δήμαρχος?? Ρε ποπωωωωωωωωωωωωωωωωωω 4% θα πάρει

Αρχειοθήκη ιστολογίου