Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

« Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί τα σωματεία και όσους λάμπρυναν με την παρουσία τους την μεγάλη παμπειραϊκή γιορτή μας.»



Πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη επιτυχία η γιορτή του παμπειραϊκού ποδοσφαίρου την 28.1.2013 στην ιστορική αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Σ.Ε.Φ.
Την γιορτή λάμπρυναν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Πολιτείας, Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Βουλευτές, δόξες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, Διαιτητές, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων του αθλητισμού, πρώην Πρόεδροι της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, πρώην Διοικητικά στελέχη του παμπειραϊκού ποδοσφαίρου και εκπρόσωποι Ενώσεων.
Την γιορτή  άνοιξε το εξαιρετικό συγκρότημα ΑΡΜΕΝΙΩΝ «ΧΑΜΑΣΚΑΙΝ» που εντυπωσίασε με τους παραδοσιακούς Αρμένικους χορούς.
Εξίσου αίσθηση προκάλεσε  η μετάδοση  το βίντεο «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  η μεγάλη μας ΑΓΑΠΗ» που διαμόρφωσε  αφιλοκερδώς  το portal «moschatodaily» στο περιεχόμενο του οποίου τονίστηκε  ο κεντρικός  συμβολισμός της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ: «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η μεγάλη μας ΑΓΑΠΗ  ΕΙΜΑΣΤΕ αντίπαλοι για 90 λεπτά, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΙ!».
Την εκδήλωση άνοιξε ο Γεν. Γραμματέας  κ. Κ.ΒΡΑΚΑΣ που χαιρέτησε όλους  τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην μόνιμη διεκδίκηση των στόχων της Ένωσης  και σημείωσε  την αγωνία που πέρασε  ο ποδοσφαιρικός ΠΕΙΡΑΙΑΣ από το πρόσφατο περιστατικό του σωματείου ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ που ευτυχώς για όλους μας απεφεύχθη.
Περιστατικό  που συμβαίνει  στο πολύ τραυματισμένο  γήπεδο Σ.Ε.Φ που διεκδικεί σύσσωμη η Ένωση και τα σωματεία μας την πλήρη ανακατασκευή του.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ στην κεντρική ομιλία του ευχαρίστησε τα σωματεία, τους ποδοσφαιριστές,  τους διαιτητές, όλους τους συμμετέχοντες στις διοργανώσεις  της Ένωσης που με την αξία, τον κόπο τους, την καθημερινή δουλειά τους  και τον υγιή συναγωνισμό  τους συναντιούνται  σήμερα σ’ αυτή τη  μεγάλη γιορτή του  παμπειραϊκού ποδοσφαίρου που δίνει δείγματα  ποιότητας, αξιοπρέπειας, ενότητας για διεκδίκηση των δικαιωμάτων του κοινωνικού παμπειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Αυτή η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, κύριες και κύριοι καλεσμένοι, συμμετέχοντες είναι το κοινωνικό ποδόσφαιρο μας που συναντά  τα 88 χρόνια ιστορίας, προσπάθειας, σεβασμού, θέλησης και σχεδίου για το καλύτερο αύριο που χρειάζεται το παμπειραϊκό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστούμε όλους όσους  συμβάλλουν ηθικά και υλικά σ’ αυτό τον στόχο , σ’ αυτή την ανάγκη, σ’ αυτή την  διεκδίκηση.
Ευχαριστούμε  τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ  και τον κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, την οικογένεια ΓΛΟΥ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΑΝΟ, τα  Ιδιωτικά Θεραπευτήρια τον κ. ΘΕΩΔΟΡΟΥΛΕΑ,  ως και άλλων Υποστηρικτών που  έβαλαν και βάζουν πλάτη  για να  μπορεί να κρατιέται ανοικτή η δυνατότητα της  Ένωσης μας να παρέχει κοινωνικό έργο στις διοργανώσεις της,  παρέχοντας γιατρούς και στους 2.000  αγώνες όλων των διοργανώσεων μας.
Συνεχίζουμε  με αυτό το περιεχόμενο, το περιεχόμενο για νέα γήπεδα,  για επιτέλους ανακατασκευή του Σ.Ε.Φ, για επιχορηγήσεις των σωματείων, για δωρεάν Κάρτα Υγείας, για αξιοπιστία, για υγιή συναγωνισμό και μαζικά σωματεία για στροφή  στις υποδομές των σωματείων, για παραγωγή νέων διαιτητών, για την συνολική αναβάθμιση όλου του παμπειραϊκού ποδοσφαίρου  από την ΑΙΓΙΝΑ έως τις ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ.
Δεν έχουμε ανιδιοτέλεια γιατί θέλουμε, προσφέρουμε και υπηρετούμε αυτό που αγαπάμε και ζητάμε την συμβολή  του καθένα σ’ αυτή την πολύ μεγάλη υπόθεση που βοηθάει την νεολαία της περιοχής μας, τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο μας.
Το μέλλον ανήκει  σ’ αυτή τη  φιλοσοφία  και η διαδρομή μας είναι στοίχημα για το καλύτερο και αυτό το  στοίχημα  είναι αδιαπραγμάτευτο.
Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μαζί με τους συνεργάτες μου, μαζί με όλους και όσες θέλουν να συνεισφέρουν  σ’ αυτή την διαδρομή για να συνεχιστεί, να εδραιωθεί  και να  γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική η διοικητική πορεία της Ένωσης μας με βάση την κοινωνικότητα και τις απαιτούμενες σημερινές σύγχρονες ανάγκες των διοργανώσεων και όλου του ποδοσφαίρου μας.
Την μεγάλη φετινή γιορτή συντόνισαν η Β’  Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ  και ο δημοσιογράφος κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ.
./.




-2-

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ   ευχαριστεί  όλους όσους εργάστηκαν, βοήθησαν και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση  της ετήσιας γιορτής βραβεύσεων  του ποδοσφαιρικού Πειραιά, δίνοντας  με την συμμετοχή τους δείγματα εθελοντισμού και συνεισφοράς  γι’ αυτό που όλοι αγαπάμε  και το έχουμε σε ίδια  αξία  με τις οικογένειες μας   αυτό είναι το παμπειραϊκό ποδόσφαιρο μας.
Την φετινή γιορτή μας τίμησαν οι κάτωθι :
Ο εκπρόσωπος του  Μητροπολίτη  Πειραιά  κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ο Πατήρ Νικόλαος, η Γ.Γ. Αθλητισμού κα ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ,  ο κ. Γ.ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας  και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. ΚΩΝ.ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ, ο κ. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ Διευθυντής του γραφείου Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ι.ΙΩΑΝΝΙΔΗ,  ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ι.ΤΡΑΓΑΚΗΣ, οι Βουλευτές κ.κ. ΚΩΝ.ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ, Θ.ΔΡΙΤΣΑΣ, Π.ΜΕΛΑΣ, οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά κ. ΣΤ.ΧΡΗΣΤΟΥ, Νήσων κ.  Δ. ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ  και ΕΣΠΑ κ. Λ.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. ΣΠ.ΣΠΥΡΙΔΩΝ.
Οι Δήμαρχοι:  Πειραιά κ.  ΒΑΣ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λ.ΤΖΑΝΗΣ, Κορυδαλλού  κ. ΣΤ.ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ,  Νίκαιας –Ρέντη  κ. Γ.ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ,  Μοσχάτου – Ταύρου  κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλλιθέας  κ. Γ.ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ, ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Πειραιά  κ. ΑΝΤ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορυδαλλού κ. ΝΕΚΤ.ΤΣΙΡΜΠΑΣ, ο Γραμματέας του Δήμου Μοσχάτου –Ταύρου κ. ΕΜ.ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ, ο Πρόεδρος της SUPER LEAGUE  και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο.  κ. Ι.ΜΩΡΑΛΗΣ και το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο  κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.
Από την Ε.Π.Σ. Αθήνας  ο Γεν. Γραμματέας  κ. Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, από την Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής ο Πρόεδρος  Γ. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ και ο Αντιπρόεδρος  κ.    ΤΣΕΒΑΣ, από την Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής
ο Πρόεδρος κ. Μ.ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιπρόεδρος  κ. Γ.ΝΤΟΥΡΟΣ και ο Γεν. Γραμματέας κ. Α.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, από την  Ε.Π.Σ.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ο Πρόεδρος  κ. Δ.ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ, και από την Ε.Π.Σ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ κ. Ι.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Από τον ΠΣΑΤ ο Πρόεδρος κ. Σ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και ο Αντιπρόεδρος κ. ΑΝΤ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Ο κ. ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ  πρώην Ομοσπονδιακός Προπονητής και από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Προπονητών  Ποδοσφαίρου  ο Πρόεδρος  κ. Ι.ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ και ο Αντιπρόεδρος κ. Σ.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.
Από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά ο Πρόεδρος κ. Π.ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, και  ο  Αντιπρόεδρος  κ. Τ.ΛΟΥΚΑΝΙΔΗΣ.
Από την ΟΔΠΕ τα μέλη  κ.κ. Θ.ΚΕΦΑΛΑΣ και ΣΠ.ΛΙΟΛΙΟΣ.
Ο Προπονητής  της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.  κ. ΑΝΤ.ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ και ο πρώην Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ.
Οι πρώην Υπουργοί κ.κ. Γ.ΝΙΩΤΗΣ, Ι.ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ και ΣΤ.ΣΟΥΜΑΚΗΣ.
Ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιά κ. Ι.ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ.
Από τους Βετεράνους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ο Γεν. Γραμματέας  κ. ΑΝΤ.ΓΛΥΚΑΣ και  τα μέλη κ.κ.  Χ.ΖΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ, Γ.ΚΩΤΤΑΚΗΣ, Α.ΚΤΕΝΑΣ, Γ.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, Τ.ΛΕΜΟΝΗΣ, ΧΡ.ΚΑΛΤΣΑΣ.
Παρόντες ήτανε επίσης οι πρώην Σύμβουλοι της Ε.Π.Ο. κ.κ. Γ.ΘΩΜΑΙΔΗΣ, Λ.ΤΣΕΜΠΕΡΑΚΗΣ,  ΑΡ.ΤΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ,  ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Γ. ΓΚΑΜΙΛΗΣ, ο πρώην Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΧΡ. ΜΑΝΟΥΣΟΣ,  οι πρώην Σύμβουλοι της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  κ.κ. Α.ΤΣΙΚΝΑΚΟΣ, ΚΩΝ.ΣΑΒΒΑΣ, Ε.ΔΟΥΚΑΣ, Δ.ΜΟΥΡΙΚΗΣ και ο Νομικός Σύμβουλος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  κ. Π.ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ.
Οι πρώην Αρχιδιαιτητές  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ.κ. Π.ΓΙΑΡΕΝΗΣ και ΕΜ.ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ και τα πρώην μέλη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  κ.κ.  Δ.ΚΟΥΒΑΡΗΣ και ΑΝΤ. ΤΟΓΙΑΣ.
Οι Δημοσιογράφοι: κ. Π.ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ πρώην Πρόεδρος ΠΣΑΤ, κ .ΔΗΜ.ΜΑΛΙΣΣΙΩΒΑΣ–ΝΕΤ, κα ΖΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ –MEGA, κ. Γ.ΑΡΚΟΥΛΗΣ-ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, κ. Ν. ΜΟΡΤΑΚΗΣ – ACTION 24, κ. Ι.ΚΛΑΔΗΣ – ΚΑΝΑΛΙ 1,
κ. ΣΤ.ΜΗΛΙΔΩΝΗΣ και κ. Π.ΠΑΙΠΕΤΗΣ.
Ο  κ. Χ.ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ – Πρόεδρος Παραρτήματος Πασαλιμανίου ΠΕΦΟ και ο κ. Ν.ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ Καθηγητής Διαιτησίας και πρώην Πρόεδρος ΟΔΠΕ.



  Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά   ευχαριστεί θερμά  την εταιρεία «ELEONAS FOOTBALL CLUB» για την ευγενική  χορηγία της στους εισαχθέντες σε Α.Ε.Ι. ποδοσφαιριστές και διαιτητή στην εκδήλωση βραβεύσεων της Ε.Π.Σ.Π. της 28.1.2013, που είναι η εξής :
1 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ GINOVA που περιέχει: 1 φόρμα GINOVA, 1 μπουφάν και 1 αντιανεμικό ονομαστικής αξίας 150,00 €.




Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου