Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Σε νέα λίστα το όνομα του Γιάννη Τσαβαρή

Νέο σημερινό δημοσίευμα στον έντυπο Τύπο τώρα, πρωτοσέλιδο μάλιστα, στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής», αναστατώνει και πάλι τη Σαλαμίνα, αφού συμπεριλαμβάνει το όνομα του δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή ανάμεσα στους 105 τοπικούς άρχοντες που σύμφωνα με το άρθρο ελέγχονται από το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το γνωστό μας ΣΔΟΕ. Το δημοσίευμα, που έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Το μεγάλο φαγοπότι» και απλώνεται σε 4 σελίδες εσωτερικά (9 – 12) αναφέρει για κάθε περιφερειακή διεύθυνση της Ελλάδας λίστα ονομάτων αιρετών, πρώην και νυν, δημάρχων, νομαρχών, αντιδημάρχων, δημ. συμβούλων, κοινοταρχών, κλπ, στων οποίων τα στοιχεία, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, γίνεται οικονομικός έλεγχος.
Αυτή τη φορά η λίστα έχει εμπλουτιστεί. Δε μιλάμε πια για 45 αλλά για 105 πρόσωπα. Ανάμεσά τους στην Αττική βρίσκουμε ονόματα που υπήρχαν και στην περίφημη λίστα Τριανταφυλλόπουλου του Οκτωβρίου που μας πέρασε, όπως οι πρ. δήμαρχοι Πειραιά Π. Φασούλας και Δραπετσώνας Αλ. Χρυσός, αλλά και του δημάρχου Σαλαμίνας Γ. Τσαβαρή.
Είναι βέβαιο ότι το δημοσίευμα θα προκαλέσει, όπως και το προηγούμενο,  θύελλα αντιδράσεων από πλευράς όσων το όνομά τους αναφέρεται. Αναμένουμε εξελίξεις. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πω-πω-πω-πω-τιαγγουρι ειναι αυτο, πω-πω-πω-πω-πω

Ανώνυμος είπε...

E ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΕ ΤΙ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΣΑΒΑΡΕΪΚΟ.
ΑΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΣΑΒΑΡΗΣ
ΚΑΝ ΤΗΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ...ΨΑΧΝΕ ΤΙΣ ...ΤΣΕΠΕΣ ΣΟΥ!!!
ΑΛΗΤΑΡΟΣΟΓΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΣΕ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!!! ΤΩΡΑ ΤΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

TRAYLOS NAI LYSTARXOS OXI

Ανώνυμος είπε...

re to mono pou tous endiaferei einai na ta konomisoun
siga mhn endiaferontai gia tous polites
m aresei pou ksafniazomaste gia ton tsavari ton apateona
to tsavareiko einai arpaxtiko tou kerata
mh ksafniastoume an ton doume na figourarei kai se alli ...lista!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου