Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά, καταγγέλλουν και καταδικάζουν την απρόκλητη παρέμβαση του δημάρχου Ι. Τσαβαρή


αναδημοσίευση από το ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ
Κατάπληξη και ερωτηματικά προκάλεσε η σημερινή απρόκλητη παρέμβαση του δημάρχου Σαλαμίνας  κ. Ι. Τσαβαρή στη προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υπ. δήμαρχος Σπ. Σοφράς, με την οποία στοχοποίησε  εκπρόσωπο τοπικού μέσου ενημέρωσης, επειδή κατά την άποψη του η εισαγωγική τοποθέτηση του καθώς και η ερώτηση που απεύθυνε προς τον  κ. Σοφρά εμπεριείχαν ψευδή στοιχεία και αναφορές.
Η παρέμβαση αυτή, ανακοινώθηκε προς τους παρευρισκόμενους στην συνέντευξη  από τον εκδότη και δημοσιογράφο της τοπικής εφημερίδας « Νέα Σαλαμίνα»  κ. Μ. Ροκίδη, ο οποίος και δέχτηκε το τηλεφώνημα του  κ δημάρχου.
Αλγεινή εντύπωση, κατάπληξη αλλά και ερωτηματικά για τούς σκοπούς που εξυπηρετεί προκάλεσε η απροσδόκητη αυτή παρέμβαση του κ δημάρχου.
Την συνέντευξη μετέδιδε διαδικτυακά ζωντανά (Onair) ο τοπικός ραδιοσταθμός  KYXREAS WebRadio και παράλληλα την κατέγραφε σε ήχο και εικόνα το σύνολο σχεδόν των δημοσιογράφων.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος συμπεριφέρεται με αυτόν τον απαράδεκτο και ανάρμοστο, για το αξίωμά του, τρόπο, αφού την ίδια απειλητική συμπεριφορά έχει επιδείξει και παλαιότερα:
Κατόπιν των παραπάνω πραγματικών περιστατικών, που σημειώθηκαν μάλιστα σε δημόσιο χώρο, και μάλιστα κατά την διάρκεια κορυφαίας θεσμικής έκφρασης της Δημοκρατίας, σύσσωμοι  οι παριστάμενοι καταδίκασαν  την απρόκλητη αυτή επίθεση δημάρχου εναντίον προσκεκλημένου εκπροσώπου του τύπου.
Την δε απειλή περί μηνύσεως την εξέλαβαν ως απέλπιδα προσπάθεια φίμωσης του τύπου..!
Θυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν συνάδουν από τον πρώτο πολίτη του τόπου μας,  ο οποίος αν μη τι άλλο θα έπρεπε να είναι θεματοφύλακας της άψογης λειτουργίας των θεσμών και του ελεύθερου δημοκρατικού διαλόγου.
Τέλος δηλώνουμε με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο, ότι καμία επίθεση και κανένας εκφοβισμός δεν θα μας αποτρέψει από την ελεύθερη έκφραση γνώμης, της κατάθεσης των απόψεών μας, των τυχόν αντιρρήσεων καθώς και  της άσκησης κριτικής προς τη δημοτική αρχή, πάντα μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γράφει κανείς τα λόγια του δημοσιογράφου που έκαναν τον δήμαρχο να εκραγεί για να δούμε κ μεις δικαίως η άδικος έγινε ????? Γιατί μένουμε μόνο στην παρέμβαση??????

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εισε μαλακας ρε φιλε μου τα λογια σε ενδιαφερουν η οτι σε μια συνεντευξη τυπου περνει ενας πολιτικος αντιπαλος και απειλη με μηνησεις και αυτο το ανακοινωνη ενας αλος υποτιθεμενος δημοσιογραφος;Εσενα σε απασχολουν τα λογια ή η νοοτροπια του δημαρχου για την ελευθερια του τυπου;

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΝΟΝΤΑΝ?????Κ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ???ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΑΣ???ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΟΣ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ..ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ????ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΕΝ ΤΡΩΤΕ ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

OUST

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.... Ο ΣΤΑΜΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΞΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ!! ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τι του ΠΕ ο Μακρής????

Αρχειοθήκη ιστολογίου