Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Εμπρηστική επίθεση

Εμπρηστική επίθεση με αυτοσχέδιο μηχανισμό σε αυτοκίνητο έξω από την οικία συνδημότη μας, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2012, στο νησί μας. Το πρωτοφανές για τα δεδομένα της Σαλαμίνας περιστατικό έχει συγκλονίσει την μικρή κοινωνία, αφού έγινε στο κέντρο του νησιού και σε απόσταση μικρότερη των 250 μέτρων από το Α. Τ. Σαλαμίνας. Από τις διαδοχικές ισχυρές εκρήξεις αναστατώθηκε η γειτονιά και οι γύρω από αυτήν περιοχές. Άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Σοβαρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο όχημα ενώ οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
Διερεύνηση για τα κίνητρα της επίθεσης στον συνδημότη που έχει να επιδείξει πλούσια δράση και ευαισθησία σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και στην εφαρμογή της νομοθεσίας για το περιβάλλον, διενεργεί η Αστυνομία.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέσ μου ποιόν φίλο έχεις για να σου πω ποιός είσαι, λέει μια παροιμία.
Πέστε μας το όνομα του συμπατριώτη μας και θα καταλάβουμε αμέσως ποιός είναι ο εμπρηστής.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός συμπατριώτης μας έκανε ενέργειες για τον παράνομο ΧΑΔΑ και έκλεισε και τον παράνομο ΣΜΑ; Ποιός συμπατριώτης μας έκανε ενέργειες για να μην περάσει η παράνομη ΜΠΕ για το Λατομείο από τον Γ. Γ. της Περιφέρειας ώστε να μην ισχύει καμία άδεια για την λειτουργία του; Ποιός ασχολείται ενεργά με με Ιχθυοκαλιέργειες; ποιός με την Τούρλα;
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ;
Μήπως αυτοί που παραβιάζουν με κάθε τρόπο το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ είναι και οι τραμπούκοι που ασκούν βία και τρομοκρατεία σε όλους μας;

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ είπε...

Ζητώ συγνώμη για άγνοιά μου, διότι
την πληροφορία για την εμπρηστική
επίθεση, είχε αναρτήσει το Blogg
anatropespress ,έστω και καθυστερημέ-
να,και δεν την είχα προσέξει.

Ανώνυμος είπε...

Η "μαφία" άπλωσε τα πλοκάμια της και στη Σαλαμίνα; Με τις υγείες μας!

Ανώνυμος είπε...

Η "μαφία" άπλωσε τα πλοκάμια της και στη Σαλαμίνα; Με τις υγείες μας!

Ανώνυμος είπε...

Δυστιχως ηρθε και στη Σαλαμινα η μαφια και η εκβιαστες. Σημεια των καιρων;

Ανώνυμος είπε...

Όταν έχεις ενεργό δράση σε τέτοια θέματα τότε πολλοί που έχουν τις ευθύνες και δεν κάνουν τίποτα, θα έχουν το δικό τους μεριδιο ευθύνης. Αυτούς συνήθως τους συναντάμε σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων και σε μπλογκς, χαμογελαστούς να βγάζουν λόγους. Η ουσία είναι αυτή που μετράει καιη βρωμιά στο νησί μας είναι πλέον αισθητή στον κάθε κατοικό της. Ότι και να κάνει η αστυνομία όταν η πολιτική βούληση είναι να μην αλλάξει μία κακή κατάσταση, τότε δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι θέλουμε μία νεολαία στα ναρκωτικά και απολιτικ ή μία νεολαία ενεργή; Αν την θέλουμε ενεργή εμείς οι μεγαλύτεροι τι κάνουμε για να τους προστατεύσουμε;
Αρχίζω να συμφωνώ με τον γιο μου που δεν πάει να ψηφίσει, που δεν θέλει να συμμετέχει πουθενά με την αιτιολογία ότι όλα είναι "σάπια" και "κανονισμένα".
Όλοι εμείς οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών αντί να βρίζουμε την νεολαία μας, ας βρίσουμε τους εαυτούς μας που καταντήσαμε μία κοινωνία των λαμογιών, των δολοφόνων και του κουκουλώματος.
Ας παραδεχτούμε ότι όλοι αυτοί οι σύλλογοι γίνονται για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους. Αν τολμήσεις να πεις κάτι διαφορετικό σε πετάνε σαν την μύγα από το γάλα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον ανατροπέα που έβγαλε πρώτος ένα θέμα που κάποιοι άλλοι γνώριζαν από την Παρασκευή και δεν τολμούσαν να το "αγγίξουν". Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

GIATI APLA EINAI LAMOGIA

Ανώνυμος είπε...

Ρε φιλε υπαρχη μια διαφορα ο ανατροπεας οπως λες ειναι δημοσιογραφος, οι αλοι τι ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Αφού φτάσαμε στ αυτό το σημείο να επιβάλλουμε την άποψη μας με βόμβες τότε ας βγάλουμε δήμαρχο τον Κουφοντίνα.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ξερα ποιος ηλίθιος πήγε και έβαλε φωτιά με βενζίνη όταν αυτή έχει 2 ευρώ το λίτρο. Αυτός που το έκανε θα είχε πολλά φράγκα.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος αγωνίζεται για την προστασία του περιβάλλοντος, για την καλλίτερη ποιότητα της ζωής μας, για τα συμφέροντα του τόπου μας ενάντια στα αδηφάγα συμφέροντα των εισαγόμενων μεγαλο-καρχαριών που λυμαίνομται το νησί με τις ευλογίες και την ανοχή του εισαγόμενου δημάρχου, γίνεται στόχος τρομοκρατικής ενέργειας, όπως έγινε ο συμπαθέστατος συνδημότης μας. Ποιός άλλος έχει σειρά; Πώς μου φαίνεται ότι το επόμενο θύμα θα είναι κάποια δημοτική σύμβουλος;
Εύχομαι να διαψευστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΓΕΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!! ΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 20000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ!!!ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ!!!!ΓΙΑΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου