Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

«Νέα Πορεία» για το Σπύρο Σοφρά

Εβδομάδα ανακοινώσεων υποψηφιοτήτων αυτή που μας πέρασε με το Σπύρο Σοφρά να ανακοινώνει με τη σειρά του χθες το πρωί στο Εργατικό Κέντρο την εκ νέου κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του 2014.
Στην πρώτη του προεκλογική εκδήλωση, ο τ. δήμαρχος Σαλαμίνας ξεκαθάρισε, απαντώντας όπως είπε σε διάφορες φημολογίες του τελευταίου καιρού, ότι ο ίδιος θα είναι παρών στην επόμενη δημοτική αναμέτρηση.
Στη συνέχεια έκανε αναφορά στη δημοτική αρχή, κατηγορώντας το σημερινό δήμαρχο για επιπολαιότητα στις αποφάσεις, ανικανότητα και αυθαιρεσία στις ενέργειές του. Τόνισε ότι όλα τα έργα της σημερινής δημοτικής αρχής γίνονται ύστερα από προγραμματισμό και μελέτες που είχε κάνει ο ίδιος, κατήγγειλε το δημοτικό συμβούλιο για μη σύννομες αποφάσεις και προκάλεσε για ακόμη μία φορά το Γ. Τσαβαρή σε κοινή συνέντευξη Τύπου εφ΄ όλης της ύλης.
Ανακοίνωσε, τέλος, το νέο όνομα του συνδυασμού του («Νέα Πορεία»), δήλωσε ότι θα βαδίσει απαλλαγμένος από κόμματα και χρώματα και ζήτησε τη συστράτευση όλων όσων αγαπούν το νησί, αφού, όπως είπε, «δεν περισσεύει κανένας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΠΥΡΟ,ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ,ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΥΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ-ΑΛΑΙΣΚΑ-ΤΣΑΜΗ-ΔΙΓΕΝΑΚΗ Κ.Λ.Π ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ,ΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΤΥΧΕΙ,ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ?ΑΣΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΩΤΕΙΝΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ,ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ,Η ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ? ΑΡΕ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑΡΗ ΣΠΥΡΟ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου