Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μάριος Τραυλός: Ενωμένοι για τη Σαλαμίνα!

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα σε κεντρικότατο στέκι του νησιού, ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες και φίλους του, ο Μάριος Τραυλός ανακοίνωσε απόψε την πρόθεσή του να κατέλθει στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο τ. Δήμαρχος Αμπελακίων, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πάμε τη Σαλαμίνα μπροστά. Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της αποχέτευσης, κάλεσε τους πολίτες να μην κάνουν συνδέσεις και δεσμεύτηκε ότι αν ο ίδιος αναλάβει, τις συνδέσεις θα τις πληρώσει ο δήμος και ο πολίτης θα κληθεί να πληρώσει μόνο τα υλικά που θα χρειαστούν κάθε φορά. «Πρόκειται» είπε «για ένα πείραμα που έχει ξαναγίνει στα Σελήνια με τις συνδέσεις του νερού και έχει πετύχει».
Στη συνάντηση φίλων του Μ. Τραυλού διακρίναμε πολλά γνωστά στη Σαλαμίνα πρόσωπα αλλά και νέες αξιόλογες παρουσίες με έρεισμα στην τοπική κοινωνία, η ενδεχόμενη κάθοδος των οποίων στον εκλογικό στίβο αναμένεται ν΄ ανεβάσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον στην επόμενη δημοτική αναμέτρηση.






15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ!!! ΑΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝΕ!!!ΜΑΡΙΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΦΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΑΣΤΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΣ,ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΗΞΙΟΜΑΝΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΗ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝ ΣΑΣ ΦΕΝΩΝΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι συμφωνω με τον πιο πανω φιλο, αμετριτα τα εργα που εχου αφηση οι δυο ανδρες στο νηση, τι να πρωτοθυμηθης; Ευρειπιδιο;ιχθυαγωρα;Δημαρχειο;γυπεδα;κλειστα γυμναστηρια;Ελευθερωτρια;πλατειες;Δημοτικο αναψυκτηριο;παρκο παλουκιων;σχολεια;πετρινο θεατρακη Σεληνιων;δρομοι;γηπεδο Αμπελακιων;παιδικες χαρες;νηπιαγωγια;αμετριτος ο αριθμος και μετα; τι; το απολυτο μηδεν.
Δεν μπορει κανεις να συγκριθη μαζι τους γι αυτο τους εχει πιαση μεγαλος ΠΑΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ. ΠΕΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ -ΠΡΩΤΑ ΚΗΜΥΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗ ΤΟ ΓΚΟΛΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Μάριε μένω κατάπληκτος με αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες .Εσύ ένας έμπειρος και έξυπνος πολιτικός δεν κατάφερες στο ξεκίνημα σου να κάνεις μια συγκέντρωση αντάξια της πολιτική σου πορείας ; Όλα όλα είκοσι άτομα , πολιτικά αποτυχημένα ,γερασμένα ,χωρίς καμία φρεσκάδα με αμήχανα χαμόγελα παίζοντας το ρόλο του κομπάρσου προσπαθούν μπροστά στον φωτογραφικό φακό να περάσουν το μήνυμα της ανανέωσης . Κρίμα για σένα και γι’ αυτούς και για την προσπάθεια η αποτυχία του εγχειρήματος απέτυχε .Καλή νύχτα .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥ ΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΚΟΣΙ ΑΛΑ 5-6 Τ0=Ο ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ; ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ 3-4; 1-2; ΚΑΛΥ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΛΥΚΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΕΑ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΕΡΩΣΑΣΤΕ.
ΧΙ-ΧΙ-ΧΙ-ΧΙ

Ανώνυμος είπε...

PANTOS RE TRAYLE SE PARADEXOME EXOYNE XESTH APANO TOYS TA ARXILAMOGIA E? KAI POY NA KSERANE TI TOYS EXEIS GIA META......

Ανώνυμος είπε...

ΣΗΜΑΣΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕ!!!!ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΑΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ!!!!ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΑΡΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΞΗΣ,ΝΕΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΤΡΑΥΛΕ!ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ.ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΞΑΝΕ ΠΟΤΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΙΣΧΥΡΟΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΦΗΣΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΣΕΛΗΝΙΩΤΙΣΣΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΝΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ??? ΜΕ ΧΡΗΣΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΙΩΤΙΣΣΑ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ.
ΠΕΡΙΠΟΥ 100!
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΟΓΡΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΥΣ ΧΑΝΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ME PIO DIKEOMA RE LAMOGIO PROEKLOGIKI SIGENTROSI STIN ETHOYSA MPOGRI?

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ
ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΠΗΡΕΣ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου