Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κιουτσούκης: «Εκτελούν τους Έλληνες πολίτες»

Αν ψηφιστούν τα μέτρα, θα έχει συντελεσθεί το μεγαλύτερο πολιτικό και κοινωνικό έγκλημα κατά της χώρας και του λαού, υπογραμμίζει στη δήλωσή του για τη 48ωρη γενική απεργία ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, Νικ. Κιουτσούκης.

Σύμφωνα με τον γ.γ. της Συνομοσπονδίας, η απόφαση του πρωθυπουργού «να παρθούν πρώτα τα μέτρα και να μην προχωρήσει σε πολιτική διαπραγμάτευση, αποδεικνύει περίτρανα την ανικανότητα και την ανεπάρκεια των πολιτικών ταγών του τόπου μας».--more--
«Αποφάσισαν το τέλος της διαπραγμάτευσης, ενώ η επαναδιαπραγμάτευση που υποσχέθηκαν δεν ξεκίνησε ποτέ! Αποφάσισαν τη φυσική εξόντωση των Ελλήνων για να σώσουν τους τραπεζίτες και τους μεγαλοεργοδότες» και «τη θυσία 11 εκατομμυρίων Ελλήνων, που τους χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα για να δείξουν την αποφασιστικότητα και τη σκληρότητα του νεοφιλελευθερισμού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κιουτσούκης και έκανε λόγο για «εργολάβους του κοινωνικού ολοκαυτώματος», «αυτόκλητους σωτήρες των τραπεζιτών» και «υποτελείς των μεγάλων εργοδοτικών συμφερόντων, που εκτελούν τους Έλληνες πολίτες, ποινικοποιούν την εργασία, καταπατούν το Σύνταγμα και διαλύουν την οικονομία».

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Copyright © Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου