Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Εκτεθειμένος ο κ. Τσαβαρής με την ακύρωση της Συμπληρωματικής

 Βούλιαξε τελικά στα θολά νερά η συμπληρωματική σύμβαση των 7,5 εκατομμυρίων €, εξ αιτίας της άφρονος εμμονής του Δημάρχου κ. Τσαβαρή και της Δημοτικής Αρχής. Σε όλους τους βαθμούς κρίσης το Ελεγκτικό Συνέδριο απέρριψε ομόφωνα την εκτέλεσή της. Εμείς βέβαια στη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε προβλέψει το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι κανένα σημείο της αιτιολόγησης που τη συνόδευε, δεν έπειθε για την έγκρισή της, όπως φαίνεται στα συμπεράσματα της απόφασης: ΕΔΩ
Η όλη πορεία που ακολούθησε ο κ. Τσαβαρής, από την αρχή μέχρι τη τελική αποτυχία  και η πολιτική αλαζονεία που επέδειξε, είναι ίδιον του χαρακτήρα του. Τέτοιες όμως συμπεριφορές αποβαίνουν σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου και κατ’ επέκταση των δημοτών. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, ούτε τον εξουσιοδότησε κανείς, με τις αποτυχημένες ενέργειές του, να παίζει με την τύχη του τόπου, πολύ δε περισσότερο όταν οι ενέργειες αυτές, άπτονται θεμάτων της υγείας, της ποιότητας ζωής και της αξιοπρέπειας των κατοίκων του νησιού μας. Θέλω να τονίσω στον κ. Τσαβαρή, ότι είναι γελασμένος, αν νομίζει ότι οι συμπατριώτες μας εγκρίνουν τέτοιες συμπεριφορές.
Επανειλημμένα έχω επικαλεστεί την ευαισθησία, την κρίση,  τη λογική,  αλλά και την ευθύνη  των συμβούλων της πλειοψηφίας, σε άνομες εισηγήσεις του Δημάρχου, διότι είναι οι μόνοι που μπορούν να βάλουν φραγμό, με την ψήφο τους, στον πολιτικό κατήφορο. Εύχομαι το ρητό « ουδέν κακό αμιγές καλού» να τύχει εφαρμογής, ώστε μετά την  περιπέτεια της συμπληρωματικής σύμβασης να αναλάβουν πραγματικά την  πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί και όχι να παραμείνουν στο ρόλο του κομπάρσου.

                                                            Σπύρος Σοφράς
                                                Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΜΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΑΛΑΜΙΝΙΏΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.
ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΎΘΗΚΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΕΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΣΑΒΑΡΗΔΕΣ.
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

tsavari thelate tsavari fate
kalo kouragio

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΠΗ ΤΣΑΜΠΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ,ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Η ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΥΤΕ 30 ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ!!!!!!!! ΡΟΥΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕ!!!!! Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ!!! ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΧΑΝΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!!ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ Χ.Α? ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παιδιά, η Χ.Α. τι είναι;

Αρχειοθήκη ιστολογίου