Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Έφυγε ο Σπύρος Σαρέλας


Γνωρίζαμε πόσο άσχημη ήταν η κατάστασή του αλλά και πάλι δεν το περιμέναμε. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του ιδιαίτερα αγαπητού στη Σαλαμίνα Σπύρου Σαρέλα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, μετά από μικρής διάρκειας ασθένεια.
Ο κυρ Σπύρος ήταν μέχρι το τέλος ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός, με πλούσια πολύχρονη δράση στην Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων, αντάρτης στα πολιτικά του φρονήματα,  άνθρωπος που τον ενδιέφεραν τα κοινά με την ευρύτερη έννοια, γι΄ αυτό και δεν απείχε ποτέ από διαμαρτυρίες και αγωνιστικές κινητοποιήσεις κάθε μορφής.  Εκείνο όμως που κατείχε ο Σπύρος ο Σαρέλας, όσο εμείς τον γνωρίσαμε, ήταν η τέχνη με απλό τρόπο να κερδίζει τον άλλο. Χωρίς να υπολογίζει πολιτικά στρατόπεδα, ο κυρ Σπύρος  είχε τη μαγκιά να βλέπει σα φίλους όλο τον κόσμο και, με το γνωστό του μόνιμο χαμόγελο στα χείλη, να΄ χει μια καλή κουβέντα για όλους. Είχε αυτό που λέμε αυθεντικότητα, γι΄ αυτό και σήμερα όλοι θα λυπηθούν που έφυγε από κοντά μας. Θα σε θυμόμαστε Σπύρο Σαρέλα. Καλή αντάμωση.
Η εξόδιος ακολουθία τη Δευτέρα στις 4.30 μ.μ. από τον Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου.

Στη φωτογραφία ο Σπύρος Σαρέλας -δεξιά- από προεκλογική συγκέντρωσημε τους ΄παλιούς΄του συντρόφουςΓεράσιμο Δραγομάνοβιτς και Δημήτρη Τσιράκο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡ ΣΠΥΡΟ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου