Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η      

           ΄Εχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του  άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  παρ. 5 ,να σας καλέσω σε Έκτακτη  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος,  την 24η Οκτωβρίου  2012,ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα  κατωτέρω θέματα:


1.- Αντίδραση του Δήμου στην κατάργηση της Δ.Ο.Υ. και τη μετατροπή της σε Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων μετά το σχετικό πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Οικονομικών.
(Το κατεπείγον του θέματος  συνίσταται στο γεγονός ότι με το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής προτείνεται η άμεση μεταστέγαση της Δ.Ο.Υ Σαλαμίνας στο κτίριο της Ε’ Πειραιά). 

2.- Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικ. Έτους 2012.
(Το κατεπείγον του θέματος  συνίσταται στο γεγονός ότι θα πρέπει άμεσα να γίνει εκταμίευση του ποσού για να περάσουν εμπρόθεσμα τα αυτοκίνητα του Δήμου ΚΤΕΟ και να μην πληρώσουν πρόστιμο).

3.- Ακύρωση της υπ’ αριθμ. 231/2012 απόφασης του Δ.Σ. και λήψη νέας απόφασης που αφορά την Οικονομική Ενίσχυση πυροπλήκτου.
(Το κατεπείγον του θέματος  συνίσταται στο γεγονός ότι  πρέπει άμεσα να ενισχυθεί οικονομικά η αιτούσα για να επισκευάσει την κατοικία της).


  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Δ.Σ.
                                                    ΝΙΚΟΣ  ΚΟΓΙΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου