Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 2.Αισχρή ενέργεια με φθορές και απειλητικά μηνύματα, συνέβη κατά τον Σύλλογό μας στα γραφεία του. Το συμβάν έχει παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.
3. Τα προβλήματα που καθημερινά ζουν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας , αφορούν το πρόγραμμα ανέργων που απασχολεί ο ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, την πληρωμή της μισθοδοσίας τους η οποία έχει καθυστερήσει, ο Σύλλογος όπως και όλοι οι Σύλλογοι της Ελλάδας - μια και η πληρωμή μισθοδοσίας γίνεται παντού ταυτόχρονα – έχει προβεί σε όλες τις διαδικασίες που ανά διαστήματα μας έχει ζητηθεί, και εφόσον ζούμε στην Ελλάδα δεν πρέπει να βρίσκεται κανείς προ εκπλήξεως για την κατάσταση αυτή. Η παραπληροφόρηση εσκεμμένα ή από άγνοια, η κακή συνεργασία με τον Υπεύθυνο του προγράμματος στον ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, μας έχει φέρει σε αυτό το σημείο. Να αναφέρουμε επίσης ότι ενώ το πρόβλημα της πληρωμής μισθοδοσίας είναι για όλους τους ωφελουμένους, το κάνουν πιο ακραίο λίγα άτομα από αυτούς.Παρά ταύτα ο ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα συνεχίσει να προσπαθεί να δίνει την βοήθειά του, γιατί έτσι πρέπει να κινείται κάθε Σύλλογος στην κοινωνία την οποία ζούμε και εμείς. Γι΄αυτόν τον λόγο συμμετέχει σε δεύτερο πρόγραμμα ανέργων που πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.
4.Νέο πρόγραμμα βρίσκεται στα διαδικαστικά όσον αφορά την πρόσληψη υπαλλήλων σε επιχειρήσεις του Νησιού μας στο οποίο θα επιδοτούνται εξ ολοκλήρου τα έξοδα του υπαλλήλου και χωρίς να δεσμεύεται η επιχείρηση. Έχει κατατεθεί αίτηση για το πρόγραμμα αυτό από εμάς και αναμένουμε σύντομα απάντηση.
5.Σας ενημερώνουμε ότι εντός ολίγων ημερών θα δοθούν τα χρήματα
των 75 υπαλλήλων τοπικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν σε σεμινάρια που πραγματοποίησε ο Σύλλογος στην έδρα του αλλά και στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

6.ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ :

Α) Προς ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ με θέμα : «ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ», στο οποίο ζητάμε την συζήτηση θεμάτων στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που αφορούν προβλήματα όπως π.χ. ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΔΕΙΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, κ.τ.λ. Δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση ακόμη.
7. Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Συναυλία για τον Σύλλογο
«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», στις 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 στο ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ με πλήθος Καλλιτεχνών που σκοπό είχε την οικονομική ενίσχυση του άνωθεν Συλλόγου. Πρόταση του Προέδρου Κου ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ του Συλλόγου
«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ήταν η συνεργασία των δύο Συλλόγων στην προσπάθεια να δημιουργηθεί γραφείο στην ΣΑΛΑΜΙΝΑ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Φυσικά η απάντηση ήταν θετική από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.8.Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εγγραφής του Συλλόγου μας στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, αναμένουμε εξελίξεις.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ
ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΥΤΕ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ???

Αρχειοθήκη ιστολογίου