Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Εκαψαν το πούλμαν του Ολυμπιακού!


Και οι επιθέσεις ανεγκέφαλων στα… πούλμαν καλά κρατούν! Λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ για τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών μπάσκετ με τον Ολυμπιακό, ήταν η σειρά του πούλμαν των «ερυθρόλευκων» να γίνει… παρανάλωμα του πυρός!
Συγκεκριμένα, το πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, το οποίο βρισκόταν στο Αργοστόλι για το Final 4 του Κυπέλλου, κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από την πυροσβεστική Κεφαλονιάς, άγνωστοι έκαψαν το πούλμαν, που ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείο που βρισκόταν η αποστολή της ομάδας

Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ πολλοί συνδυάζουν το γεγονός με την επίθεση που δέχτηκε το πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το σάιτ «inkefalonia», η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω δεξί λάστιχο του πούλμαν και γρήγορα επεκτάθηκε και σε όλο το υπόλοιπο αμάξωμα με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς.

Παρά την επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν αδύνατο να σωθεί κάτι από το όχημα, ενώ η αστυνομία η οποία έχει ξεκινήσει ανακρίσεις και αναζητά τους δράστες βρήκε στον τόπο του συμβάν και εμπρηστικό μηχανισμό.

Λίγες ώρες νωρίτερα και έπειτα από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό η Βουλιαγμένη είχε νικήσει στην παράταση τον Ολυμπιακό 8-7 (κανονικός αγώνας 7-7) και πέρασε στον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση ανδρών που φιλοξενείται στο Αργοστόλι.

Βέβαια, ουδείς συνδυάζει την επίθεση στο πούλμαν με την εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα αλλά με τα όσα συνέβησαν στο μπάσκετ... Οπως και να χει, η ανοησία... καλά κρατεί.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

«Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:00 σήμερα 19-05-2012, σε τουριστικό λεωφορείο το οποίο μετέφερε την αποστολή της ομάδας υδατοσφαίρισης του ολυμπιακού και ήταν σταθμευμένο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Ξενοδοχείου με την επωνυμία « HOTEL LIMANAKI». Το συμβάν έλαβε χώρα στην περιοχή Λάσση Αργοστολίου, Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου του Δήμου Κεφαλλονιάς.
Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το εν λόγω τουριστικό λεωφορείο χωρίς να προκληθεί όμως καμία άλλη ζημιά στον περιβάλλοντα χώρο.
Στο συμβάν έλαβαν μέρος επτά (7) πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα (4) οχήματα συμπεριλαμβανομένου και του Αναπληρωτή Διοικητή της Π.Υ. Αργοστολίου Επιπυραγού Βασίλειου Ρ. Σολδάτου ο οποίος και ήταν επικεφαλής στο έργο της κατάσβεσης.
Τα αίτια του ανωτέρω περιστατικού διερευνώνται από το Ανακριτικό Γραφείο της Π.Υ. Αργοστολίου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου