Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΕΗ ΑΡ.ΠΡΩΤ:583

ΗΜΕΡΟΜ: 16/5/12
ΠΡΟΣ : Κον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΗ
ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
Κύριε Διευθυντά,
Οι προγραμματισμένες κατασκευές στο δίκτυο σας ή επισκευές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης είναι αναγκαίες για την καλύτερη λειτουργία και εξυπηρέτηση των καταναλωτών πελατών σας.
Όμως εδώ προκύπτει και ένα θέμα που αφορά την διάρκειά της μη ηλεκτροδότησης του δικτύου και κατά συνέπεια των καταναλωτών.
Στα τέλη του μήνα Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο της περιοχής Αμπελακίων Σαλαμίνας ,προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος που η διάρκειά της ξεπέρασε τις οκτώ (8) ώρες.
Αυτό για μέλη μας τα οποία διατηρούν καταστήματα με ευπαθή προιόντα αντιλαμβάνεστε ότι δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα και σε κάποιες επιχειρήσεις ΖΗΜΙΑ στα προιόντα τους.
Θα επιθυμούσαμε : Α) να μας αναφέρετε την νομοθεσία με την οποία δικαιούστε την προγραμματισμένη επισκευή ή κατασκευή τόσο μεγάλης διάρκειας καθυστέρησης παροχής ρεύματος,
Β) επιφυλασόμαστε σε περίπτωση που ξανά δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα να προστατέψουμε και νομικώς τα μέλη μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά και αντιλαμβάνεστε ότι ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας είναι υποχρεωμένος και ηθικά και νομικά να προστατέψει τα μέλη του τα οποία πλήττονται από τέτοιες ενέργειες.
Αναμένουμε απάντησή σας.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ








ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου