Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Ζούπης με την παρέμβασή του έδειξε τον "οδικό χάρτη" αντιμετώπισης της κρίσης της Δημοτικής Επιχείρησης

Η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατέληξε σε απόφαση που φαίνεται ότι μπορεί να ξεκινήσει η σταδιακή αντιμετώπιση των προβλημάτων της Δημοτικής Επιχείρησης και ιδιαίτερα το καυτό θέμα της αποπληρωμής των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Δεν το περίμεναν πολλοί αυτό. Οι ατυχείς παρεμβάσεις του Λουκά Τζανή είχαν ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής των εργαζομένων που δεν έβλεπαν "φως στο τούνελ".
Ωστόσο, η παρέμβαση του επικεφαλής της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" Ζαχαρία Ζούπη έδειξε ένα "οδικό χάρτη" αντιμετώπισης των προβλημάτων, όπως και έδειξε την βαθιά γνώση των θεμάτων εκ μέρους σε αντίθεση με τον ερασιτεχνισμό και την άγνοια εκ μέρους του Δημάρχου Λουκά Τζανή. Ασφαλώς ο Ζαχαρίας Ζούπης δεν παρέλειψε να καταγγείλει όσα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σχολίαζαν τις προηγούμενες μέρες για πιέσεις, απειλές για καταγγελίες των συμβάσεων τους, για εισαγγελικές παρεμβάσεις κ.α. Ωστόσο ο Ζαχαρίας Ζούπης δεν στάθηκε μόνο σ' αυτά, ούτε και παρασύρθηκε από το απαράδεκτο επιθετικό ύφος του Λουκά Τζανή, ο οποίος πέραν άλλων σχεδόν ανέκρινε τον Πρόεδρο των Εργαζομένων του Δήμου, όταν ο τελευταίος δήλωσε ότι το Σωματείο καλύπτει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Επιχείρησης (κύκλοι της Επιχείρησης διέδιδαν ότι το Σωματείο και ιδιαίτερα κάποιοι συνδικαλιστές -ποιοι άραγε;- δεν τις καλύπτουν!)
Ο Ζαχαρίας Ζούπης άρθρωσε λόγο ευθύνης κατανοώντας ότι το βασικό είναι να λυθεί το πρόβλημα. Το αστείο είναι ότι πολλοί σχολίαζαν ότι ο Λουκάς Τζανής δεν θα δεχόταν τις προτάσεις. Ωστόσο "τις προτάσεις Ζούπη" υιοθέτησε πλήρως και πρότεινε και ο Κώστας Χρονόπουλος. Έτσι το Δημοτικό Συμβούλιο έφτασε σε απόφαση που βγάζει το πρόβλημα της Επιχείρησης σε κάποιο δρόμο επίλυσης.
Αλήθεια...Ο Λουκάς Τζανής το ήθελε...;;;
Μήπως είχε συνηθίσει στο κρυφτούλι πίσω από την μη ύπαρξη διετούς προγράμματος της ΔΗΚΕΠΑ, για να ΜΗΝ δίνει ούτε ένα ευρώ όπως γινόταν τους τελευταίους δέκα μήνες;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου