Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 8η Απριλίου 2012 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 12.00 στην αίθουσα «Δημήτρη Μπόγρη» στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο θέμα:
Ενέργειες του Δήμου μετά την μονομερή απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων , που αφορά την «Έγκριση Διενέργειας Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού για την Ζεύξη της Σαλαμίνας, με την Ηπειρωτική Αττική».                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσπάθεια παγίδευσης της αντιπολίτευσης κατά την προσφιλή του τακτική ώστε να διαμοιράσει τις δικές του ευθύνες και την αδράνεια του στο καυτό θέμα της ζεύξης μια κι όταν το θέμα ήταν σε εξέλιξη εκείνος για προσωπική προβολή και ΜΟΝΟΝ ταξίδευε από Βρυξέλλες σε Νέα Υόρκη κουβαλώντας μαζί του και την γνωστή κουστωδία των γεροραμολή με έξοδα του αφελούς Σαλαμίνιου που του εμπιστεύτηκε την διοίκηση του νησιού.
Καλά, δεν ήξερες δεν ρώταγες τουλάχιστον;
Η διγλωσσία σ’ όλο της το μεγαλείο μην την χάστε άλλωστε η παράσταση θα δοθεί στο δημοτικό θέατρο Δημήτρη Μπόγρη με καλοστημένα σκηνικά και κάποιες μαριονέτες της πλειοψηφίας να χτυπούν χαριτωμένα τα χεράκια και να γλύφουν χαριτωμένα τον αρχηγό ο καθείς για τους δικούς του λόγους. Άλλος για να παραμείνει στην θεσούλα του κι άλλος για να πάρει την θεσούλα του διπλανού του.
Ελλάς το μεγαλείο σου. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου