Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

"To Γυμνάσιο Αιαντείου ... επιμένει ecomobility" «Τίποτα δεν τελειώνει εδώ!»

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα Μπόγρη του Δημαρχείου Σαλαμίνας η ομάδα ecomobility του Γυμνασίου Αιαντείου έκανε την παρουσίαση της εργασίας της με διάφορους ευρηματικούς, κατά τη γνώμη της, τρόπους.
Η εργασία ξεκίνησε με ένα θεατρικό δρώμενο-καλωσόρισμα για την εκστρατεία της οικολογικής μετακίνησης.
Στη συνέχεια, οι μαθητές έδειξαν μία παρουσίαση power point για τα προβλήματα, τις προτάσεις και τη δράση της ομάδας, η οποία συμπεριλάμβανε πολλές συναντήσεις με διάφορους φορείς του νησιού μας. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με το θεατρικό της ομάδας "Angels & Demons" με θέμα την οικολογική μετακίνηση και το τραγούδι της "Μία πράσινη ιδέα", ενώ το κοινό στο τέλος της παρουσίασης είχε την ευκαιρία να κάνει ερωτήσεις πάνω στην εργασία.
Η ομάδα ecomobility αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συντονιστές καθηγητές της, κ. Δημήτρη Τσιμούρα και κ. Κανάκη Μαίρη, καθώς και τον Δ/ντή του σχολείου, κ. Κοτσώνη Δημήτριο για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Κλείνοντας, η ομάδα θα ήθελε να τονίσει ότι ένιωσε μεγάλη χαρά που συμμετείχε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, γιατί της δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστεί με πολλούς τρόπους μπροστά στο κοινό που την τίμησε με την παρουσία του. Θέλει, επίσης, να πιστεύει ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ και ότι οι προτάσεις της θα υλοποιηθούν. Αυτός , άλλωστε, ήταν και ο λόγος που το κεντρικό σύνθημα της ομάδας ήταν "To Γυμνάσιο Αιαντείου ... επιμένει ecomobility", αφού η εκστρατεία της έχει ήδη δύο χρόνια ζωής! Σας ευχαριστούμε.

Περισσότερα για τη δράση μας εδώ :
http://ecomobilityaianteio.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου