Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σήμερα υπεβλήθη από τον κ. Μάριο ΤΡΑΥΛΟ στον πρόεδρο του Δ.Σ Σαλαμίνας το παρακάτω έγγραφο

Σήμερα υπεβλήθη από τον κ. Μάριο ΤΡΑΥΛΟ στον πρόεδρο του Δ.Σ Σαλαμίνας το παρακάτω έγγραφο

ΑΡ. ΠΡ. 1495/16-1-2012


Προς τον 

Πρόεδρο του
Δηµοτικού Συµβουλίου Σαλαµίνας
Κον Νικόλαο Κόγια 

Κύριε Πρόεδρε, 
Μετά την αποχώρησή µου από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της Δηµοτικής Κοινότητας Αµπελακίων, µε πληροφόρησαν ότι ο κ. Δήµαρχος πρότεινε ανοικτό Δηµοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 17/1/2012 και ώρα 18:00 µε θέµα «ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», κάτι που απεδέχθη και ο κ. Σοφράς.
Η πρότασή µου, η οποία έχει πολλάκις διατυπωθεί, είναι κοινή συνέντευξη τύπου, ώστε να εξασφαλισθεί η ισότιµη παρουσία µας, εµµένω δε σ' αυτήν διότι την θεωρώ ως την πλέον έντιµη και δηµοκρατική διαδικασία.
Παρ' όλ 'αυτά και για να µη θεωρηθεί ότι υπεκφεύγω θα μπορούσα να συµµετέξω σ' αυτήν την διαδικασία κάτω όµως από προϋποθέσεις-κανόνες και διασφάλιση της ίσης αντιμετώπισης µου, την οποία πρέπει εσείς προσωπικά να µου εγγυηθείτε.
Επίσης, θα πρέπει να µε διαβεβαιώσετε, ότι οι οµιλητές θα είναι ΜΟΝΟΝ ο Δήµαρχος και οι δύο τέως Δήµαρχοι (βασική προϋπόθεση)
Παράλληλα θα πρέπει να µου απαντήσετε:
α) Με ποια ιδιότητα και µάλιστα χωρίς πρόσκληση καλούµε να συµµετάσχω σε Δηµοτικό Συµβούλιο, αφού δεν είµαι Δηµοτικός Σύµβουλος
β) θα διασφαλισθεί από εσάς ίσος χρόνος τοποθέτησης των οµιλητών.
Παρακαλώ για την άµεση απάντησή σας, προκειμένου να πάρω τις αποφάσεις µου.
Αν δεν είναι δυνατόν να πραγµατοποιηθούν τα παραπάνω τότε ξαναπροτείνω κοινή συνέντευξη τύπου το Σάββατο 21/1/2012 στις 11:30 Π.µ.
Τέλος παρακαλώ η παρούσα να αναγνωστεί στο αποψινό Δηµοτικό Συµβούλιο.
Με εκτίµηση,
ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ
Εν αναμονή της απάντησης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
???
ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ
ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ...ΚΑΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΑΒΕΣ ,,ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΡΑΥΛΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΜΑΝΑΡΙ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ!!ΠΟΛΥ ΜΕΛΟ ΛΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΛΗ!!!ΘΑΘΕΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ(ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ)ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑΝΤΑ!!!!ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΤΙ ΗΤΑΝ; ΝΑ ΟΡΚΙΖΕΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ; ΦΙΛΕ ΚΡΙΜΑ, ΗΣΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΧΡΕΗ ΑΦΗΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΟΡΚΙΣΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΕΙ,6.500.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΝΑΖΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ, ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! ΚΑΙ ΕΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΡΕ ΜΑΡΙΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου