Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ

 Συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου


Συνάντηση με τον επικεφαλής της παράταξης «Βιοτεχνική συνεργασία» και υποψήφιο Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Σπύρο Αλεξόπουλο είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ενόψει των διαδικασιών για την εκλογή νέου Προέδρου και διοικητικού συμβουλίου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο.
Ο κ. Αλεξόπουλος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα της Βιοτεχνίας στα νησιά και την Τροιζηνία, τις προσπάθειες και τις θεσμικές παρεμβάσεις που έγιναν και γίνονται από το  επιμελητήριο, καθώς και για το πρόγραμμα και το διεκδικητικό πλαίσιο της παράταξής του.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, μετά τη συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η δημοκρατική έκφραση των μελών του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά έχει τη δική της ξεχωριστή αξία, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες που, κυριολεκτικά, έχουν γονατίσει τη Βιοτεχνική δραστηριότητα στα  νησιά και τον Πειραιά. Ο Σπύρος Αλεξόπουλος, παλαιός, δραστήριος και έμπειρος μαχητής στον μεγάλο αγώνα των βιοτεχνών μας, παρουσίασε ένα σχέδιο δράσης με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις που διαπνέονται από όραμα και συνέπεια.
Σε κάθε περίπτωση, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων που καθημερινά στηρίζει με τις υπηρεσίες και όλες της τις δυνάμεις τη βιοτεχνική δραστηριότητα στο πλευρό των ανθρώπων του μόχθου, θα είναι αρωγός στο δύσκολο αγώνα των εκπροσώπων τους για να αλλάξει το δυσμενές τοπίο, γιατί η βιοτέχνες συναποτελούν τη ραχοκοκαλιά της αναπτυξιακής μας πορείας και προοπτικής.
Εύχομαι στον Σπύρο Αλεξόπουλο κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του και είμαι βέβαιος ότι μπορεί να εκπροσωπήσει το Βιοτεχνικό κλάδο με επιτυχία, ψυχή και αγώνες για ένα ελπιδοφόρο μέλλον».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου