Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

« ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ     ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ»

    Αγαπητοί συνάδελφοι,
σε μία εποχή όπου χάνουμε ότι αποκτήσαμε με κόπο χρόνων, αποδείχθηκε ότι να αποφασίζουν άλλοι για εμάς, είναι λάθος. Είναι καιρός να δώσει ο καθένας μας με τον τρόπο του, απάντηση σε όλα αυτά που κλονίζουν την κοινωνία.
    Τα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ είναι θεσμός καταξιωμένος όπου θα πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε έχοντας φωνή και οι Σαλαμίνιοι. Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα των Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, δεν επιτρέπουν κανέναν κομματισμό αλλά αντίθετα απαιτούν γνώση των προβλημάτων, πολιτικό λόγο, διάλογο και προτάσεις λύσεων.
    Σήμερα σε αυτήν την χρονική περίοδο δεν αρκούν μόνον καλές προθέσεις, χρειάζεται συνολικό όραμα και σχέδιο για την υλοποίησή του, που δεν θα περιορίζεται στα θεσμικά όρια του Επιμελητηριακού χώρου, αλλά που θα αφορά και το σύνολο της κοινωνίας και συνολικά του τόπου μας.
    Στηρίξτε με την παρουσία σας και τον ψήφο σας στις ΕΚΛΟΓΕΣ τα μέλη του Συλλόγου μας και στα δύο (2) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στις 4 και 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.
     Κάλπες τελικά θα υπάρξουν, στον Πειραιά. Για το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και στον ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΡΕΩΝ. Με sms θα ενημερωθείτε για την ομαδική μεταβίβαση που προσπαθούμε να κάνουμε για διευκόλυνση των ψηφοφόρων. 
    Στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ υποψήφια μέλη μας είναι ο Κος ΒΟΙΔΗΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ και ο Κος ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, στο ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ υποψήφια μέλη μας είναι ο Κος ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ο Κος ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ και ο Κος ΠΑΛΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

                                                                           ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ                                                                                     ΦΟΥΡΙΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου