Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

«Σαλαμίνεια 2011»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή το βράδυ, στην παραλία της Σαλαμίνας τελείωσε το φετινό πολιτιστικό ταξίδι της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, με τη μεγάλη μουσική εκδήλωση με το συγκρότημα του Χρήστου Νικολόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των γιορτών μνήμης «Σαλαμίνεια 2011» που διοργανώνει ο δήμος Σαλαμίνας.
Πάνω από 2.000 Σαλαμίνιοι απόλαυσαν ένα από τα πιο ποιοτικά μουσικά σχήματα, ενώ παρόντες, μεταξύ άλλων ήταν: ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γρηγόρης Νιώτης, ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, ο Αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο αρχηγός ΓΕΝ Δημήτρης Ελευσινιώτης, οι Πρέσβεις της Κούβας και της Βενεζουέλας -προσκεκλημένοι του Δήμου-  οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παναγιώτης Βουδούρης και Μαρία Χολέβα, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων του νησιού.
         Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής, αναλύοντας τη σημασία του νέου θεσμού των «Σαλαμινείων» και το όραμα της δημοτικής αρχής.
        Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης απευθυνόμενος στους πολίτες, ξεκαθάρισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων κινείται άμεσα στο θέμα των υποδομών της Σαλαμίνας, με πρώτο το αποχετευτικό των ομβρίων ώστε να μην πνίγεται το νησί με την πρώτη βροχή και θα εκτελέσει έργα ουσίας που θα αναβαθμίσουν τη Σαλαμίνα και θα στηρίξουν ένα νέο μέλλον και όχι έργα βιτρίνας. Τόνισε επίσης, ότι μαζί με τα έργα υποδομών, η Περιφέρεια θα υποστηρίξει μια νέα πολιτιστική διαδρομή για τη Σαλαμίνα, που ξεκινάει από τα «Σαλαμίνεια» και καταλήγει στον εορτασμό των 2.500 χρόνων από την ιστορική Ναυμαχία, στο πλευρό της δημοτικής αρχής που έχει αναγάγει την προσπάθεια αυτή σε πρώτη προτεραιότητα.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνεις κε Αντιπεριφερειάρχη και τα λες. Εξάλλου, κόρακας κοράκου δεν βγάζει μάτι.
Πιστεύω να μην ήταν ευτελούς αξίας τα δώρα που μεταξύ σας ανταλλάσατε, γιατί δεν θα άρμοζε σε αξίες σαν τις δικές σας τέτοια υποβάθμιση.
Τώρα όσο για τις 2.000 κόσμος που λες, από πού το βγαλες το νούμερο, μήπως από τα εισιτήρια;
Και πού είδες εσύ να παρευρίσκεται σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο;
Εκτός κι αν δεν γνωρίζετε ότι το δημοτικό συμβούλιο έχει και αντιπολίτευση;
Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή; Προσπαθείτε να τους βάλετε όλους σε ένα τσουβάλι.
Όχι κύριε, δεν είναι όλοι ίδιοι κι όμοιοι.Δεν είναι όλοι ρεμπεσκέδες, υπάρχουν κι άνθρωποι με αξιοπρέπεια και σεμνότητα, που τιμούν την ψήφο που τους έδωσε ο δημότης, και δεν επιδίδονται σε πανηγύρια και τραπεζώματα σε βάρος του.
Για πέστε μου τώρα, πόσα πήρε μαύρα ο Νικολόπουλος γι αυτή τη βραδυά και από ποιές τσέπες θα πληρωθούνε; Μήπως από την δικιά σας; Όχι βέβαια. Να σας πω εγώ, από τη δικιά μας τσέπη κύριε, με τα χαράτσια να έρχονται το ένα μετά το άλλο, σαν μπαλάκι του τεννις.
Είσαστε κι εσείς κρίκος του συστήματος, γι αυτό πάει η Ελλάδα κατά διαόλου.

Ανώνυμος είπε...

kai gia to makedona grapse dike moy

Ανώνυμος είπε...

ti tzoyli masino? aytoys toys efere o tsabaris

Αρχειοθήκη ιστολογίου