Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Καθαριότητα;

Βρώμα και δυσωδία!
(Αντιδήμαρχος Καθαριότητας; Γιάννης Σπηλιόπουλος)
Κατ΄ αρχήν θα πρέπει να υπενθυμίσω τα προ καιρού καλά λόγια που είχα γράψει για το συγκεκριμένο άνθρωπο. Δυστυχώς έκανα λάθος περιοριζόμενος τότε σε ένα κομμάτι της περιφέρειας. Εκτός όμως από την περιφέρεια, υπάρχει και το κέντρο της Σαλαμίνας που βρωμάει, με αποκορύφωμα την Παραλία, η οποία υποτίθεται πως αποτελεί και τη βιτρίνα του κάθε νησιού. Εκεί λοιπόν η κατάσταση είναι τραγική. Η Παραλία στην κυριολεξία βρωμάει και ζέχνει. Σ΄ ένα δρόμο γεμάτο από μαγαζιά εστίασης, η λέξη οδοκαθαριστής είναι άγνωστη και οι ελάχιστοι κάδοι απορριμμάτων, αντί να αδειάζουν δυο φορές την ημέρα αδειάζουν μετά βίας μία. Αν πούμε για τη μηχανοκίνητη σκούπα, έχει να εμφανιστεί τουλάχιστον τρεις μήνες! Τα σημεία όπου βρίσκονται οι κάδοι έχουν καταντήσει εστίες μολύνσεων και η μπόχα είναι ανυπόφορη.
Αλήθεια, κύριε αντιδήμαρχε, το πλυστικό μηχάνημα του Δήμου Αμπελακίων, την επισκευή του οποίου πλασάρατε σαν δικό σας κατόρθωμα, πού το έχετε κρυμμένο; Όταν βολτάρετε στην Παραλία δε βλέπετε τα χάλια; Τι θα κάνετε επιτέλους γι΄ αυτό το τόσο απλό αλλά συνάμα και τόσο σοβαρό θέμα που μας προσβάλει σαν νησί και δημιουργεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία; Αν οι καταστηματάρχες που πληρώνουν δημοτικά τέλη κι ένα σωρό άλλα δεν πλύνουν τα πεζοδρόμια και το δρόμο μπροστά και δίπλα από τα μαγαζιά τους, έχετε σκεφτεί τι θα γίνει; Πότε επιτέλους θα εμφανιστεί οδοκαθαριστής στην Παραλία; Πότε θα πράξετε τα αυτονόητα;    

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΦΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ , ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΦΟΤΩΓΡΑΦΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΕΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΗ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΑ ΨΕΥΤΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω και το ξέρεις. Ίσως να ‘χεις δίκιο για την παραλία, όμως η περιφέρεια είναι σε καλύτερη κατάσταση. Μόλις 8 μήνες από παραλαβής, κάτσε να περάσει και ο χρόνος και ‘κει να δεις πόσες φορές θα θυμηθείς τον Σοφρά. Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Ανώνυμος είπε...

SHMASIA DEN EXEI NA THIMITHI TON SOFRA O XRISTOS SOY SHMASIA EXEI OTI LEEI THN ALHTHIA.ALOSTE O SOFRAS HTAN MIA TRIPA STO NERO. KAI OSO AFORA THN KATHARIOTITA DEN XRIAZETE NA PERASOYN OYTE OXTO EBDOMADES. KALA TA GRAFEI EXETE DEI POTE ODOKATHARISTH STHN PARALIA FETOS?

Ανώνυμος είπε...

Τους γυφτους εξω απο το Δημαρχειο και τα σκατα που αφηνουν δεν τους βλεπει κανενας; Ντροπη σας ρεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

kante kai mia bolta sto dasos ths faneromenhs kai meta moy lete

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΑΡΑ, ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως μεγαλε μιλαμε οτι πηρα αν τα μετρισα σωστα πανω απο 1.000.000 ευρωπουλα και θα κανω οτι μου λεει ο μαριουκος μου για να σκατε εσυ και ολοι οι φτωχομπινεδες σαν εσενα.
ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ.........

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗΜ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

re malaka anatrepomene ekmavlisti
ti foto einai ayth poy evales tou kyr gianni?
to klarino toy leipei na mas pexei to .....oi tsigganoi pethenoyn sta synefa...tora ths faneromenhs

Αρχειοθήκη ιστολογίου