Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Γενναίο ‘λίφτινγκ’ για το Φάρο

Γενναίο λίφτινγκ για ένα πολύτιμο στολίδι της Σαλαμίνας, τον πέτρινο φάρο στα Περιστέρια, που είχε αφεθεί εδώ και αρκετά χρόνια στο έλεος της φθοράς του χρόνου. Με ενέργειες του αντιδημάρχου έργων Βαγγέλη Αστράκου έχει γίνει ήδη η προεργασία ώστε να πέσει άσφαλτος στο δρόμο που οδηγεί στο φάρο, ενώ ξεκίνησαν επίσης οι εργασίες περιτοίχισής του με πέτρα. Ακόμη συντάχθηκε μελέτη και, σε συνεννόηση με το Ναύσταθμο Σαλαμίνας - ο Δήμος θα παρέχει τα υλικά και ο Ναύσταθμος τα εργατικά- θα γίνει ευρεία συντήρηση του εσωτερικού του. Τα τελευταία χρόνια η Υπηρεσία Φάρων Πολεμικού Ναυτικού καταβάλλει ιδιαίτερες προσπάθειες για την αναστήλωση των 120 περίπου πέτρινων φάρων που υπάρχουν στη χώρα. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ;ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΖΑΤΕ; ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ(ΜΑΚΡΗ-ΑΓΑΠΙΟΥ-ΣΟΦΡΑ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΟΙΚΟΥΣ!!!!ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΚΟ ΒΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΟΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

mpravo re file eise megalos ideologos etsi na psifizis panta gia na paei h salamina mprosta. kati tetious san kai sena exoume gia auto to nisi bromai sto skato. oi dromoi mas kanoun tritokosmikous kai oxi to skato pou exei pmixi olo to nisi. Anti na tous brizeis tous les kai mprabo pou exoun afisi thn apoxetefsi ths polis kai ton paloukion kai kanoun mono dhmosies sxseseis. theloun na kanoun thn salamina kai politistiki protevousa tromara tous.

Αρχειοθήκη ιστολογίου