Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 24ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ/Σ

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 Ν. 3852/2010 να σας καλέσουμε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 30η - 8 -2011 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Δημιουργία νέων κωδικών στον Προϋπολογισμό του Δήμου, για την πραγματοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΑ 2011».
2. Αδελφοποίηση με τους σημερινούς Δήμους των πόλεων-κρατών που έλαβαν μέρος στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.
3.Έκφραση σύμφωνης γνώμης, για την Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας, οικονομικού έτους 2011.
4. Ορισμός των τακτικών & αναπληρωματικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ( σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 7/18-05-2011 απόσπασμα απόφασης της Ειδικής Επιτροπής του άρ. 152 Ν. 3463/2006), εκλογή Προέδρου & Αντ/δρου και καθορισμός της θητείας του Δ.Σ.
5.Ορισμός των τακτικών & αναπληρωματικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ « Βιβλιοθήκη -Μουσείο Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας Δήμου Σαλαμίνας», εκλογή Προέδρου & Αντ/δρου και καθορισμός της θητείας του Δ.Σ.
6. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας οικονομικού έτους 2011.
7. Επαναδιατύπωση του ακροτελεύτιου άρθρου του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.
8..Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’αριθμ. 261/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την λύση της ΔΗ.Κ.Ε.ΣΑ.
9. Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή για την εκκαθάριση της ΔΗ.Κ.Ε.ΣΑ, σύμφωνα με το άρθ. 262 Ν. 3463/2006.
10. Ορισμός Ορκωτών Λογιστών για τον έλεγχο χρήσεων οικονομικών ετών 2008,2009,2010, του πρώην Δήμου Αμπελακίων.
11. Προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του ερευνητικού έργου «Παροχή υπηρεσιών για την υποστήριξη του Δήμου στην κατάρτιση, παρακολούθηση και αξιολόγηση Προγράμματος Αποκατάστασης Οικονομικής Λειτουργίας του Δήμου Σαλαμίνας».
12. Έγκριση παράτασης προθεσμίας, περαίωσης του έργου «Κατασκευή οδών»
13. Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου «Διαπλάτυνση και κατασκευή οδού Δεξαμενής στο Ευριπίδειο Θέατρο» προϋπολογισμού 120.540,00 € με Φ.Π.Α.
14. Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου «Καθαρισμός οδών με μηχανικά μέσα» προϋπολογισμού 55.000,00€ με Φ.Π.Α.
15. Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου
«Εγκατάσταση υδρομετρητών» προϋπολογισμού 68.000,00€ με ΦΠΑ .
16. Παράταση της Προγραμματικής σύμβασης του έργου « Κατασκευή Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας στη θέση Παλούκια ».
17. Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του έργου «Αποκατάσταση φθορών ασφαλτικών οδοστρωμάτων» προϋπολογισμού 68.000,00€ με ΦΠΑ.
18. Παραχώρηση, στην κ. Πετράκη Μαρία, κοινόχρηστου χώρου με αντάλλαγμα, στην περιοχή Αιάντειο, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
19. Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση Δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία της ΚΑΤΣΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ στο Ο.Τ.Γ. 41 περιοχής ΄΄ΚΑΝΑΚΙΑ΄΄ Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου, εντός του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου.
20. Έγκριση πρακτικού εκτίμησης για την προσκύρωση Δημοτικής έκτασης στην ιδιοκτησία της ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΑΤΟΥΛΑΣ στο Ο.Τ.Γ. 403 στην περιοχή ΄΄ΓΥΑΛΑ΄΄ Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου, εντός του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου.
21. Αντικατάσταση μέλους στην επιτροπή εκταφών Κοιμητηρίων του Δήμου.
22. Εφάπαξ καταβολή αποζημίωσης στον Δημοτικό υπάλληλο ΚΥΡΙ- ΤΣΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ λόγω συνταξιοδότησής του.
23. Διορθώσεις Λογαριασμών Ύδρευσης.
24. Διορθώσεις χρηματικών καταλόγων εισφοράς προκαταβολής 10% λόγω ένταξης στο σχέδιο Πόλης.
25. Διορθώσεις χρηματικού καταλόγου νέων παροχών Ύδρευσης.
26. Διαγραφές ποσών του οφειλέτη ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ από τους χρηματικούς καταλόγους τέλους κατάληψης κοινόχρηστων χώρων.
27. Οικονομική ενίσχυση πολιτιστικών συλλόγων.
28. Οργάνωση και προετοιμασία Έκθεσης Ζωγραφικής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜ.ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΙΑ ΜΕΛΗ. Η ΑΛΑΖΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΛΟΙΟΨΗΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΙ ΓΕΝΕΣΘΕ!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΑΖΩΝΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΚΑΝΑ ΑΥΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΥΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ,ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΟΚΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙΜΕΣ; ΕΡΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου