Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ

2.000.000 παιδιά χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά μας
στο Κέρας της Αφρικής για να ζήσουν
Ας μην τα ξεχάσουμε

Αγαπητέ φίλε,
Αγαπητή φίλη,
Εικόνες τραγικές που λυγίζουν και σοκάρουν και τον πιο σκληρό θεατή. Εύθραυστα αδυνατισμένα παιδιά, τραγικά θύματα μιας επεκτεινόμενης κρίσης που πλήττει τη Σομαλία, την Κένυα, την Αιθιοπία και το Τζιμπουτί. Η κρίση οφείλεται στο θανάσιμο συνδυασμό, ένοπλων συρράξεων στην περιοχή, αύξησης των τιμών καυσίμων και τροφίμων και στην έλλειψη βροχοπτώσεων που οδήγησε σε πρωτοφανή ξηρασία, καταστρέφοντας τα κοπάδια, τη σοδειά, κάθε πόρο επιβίωσής των ανθρώπων της περιοχής.

Η UNICEF σας απευθύνει επείγουσα έκκληση για την αποστολή άμεσης βοήθειας στο Κέρας της Αφρικής λόγω της κλιμακούμενης κρίσης, από την οποία κινδυνεύουν περισσότερο από 2 εκατομμύρια παιδιά από το θάνατο και τις αρρώστιες, εκ των οποίων μισό εκατομμύριο διατρέχουν άμεσο κίνδυνο να πεθάνουν.

Υπάρχει όμως ελπίδα, μπορούμε να τα σώσουμε.

Η UNICEF ανταποκρίνεται άμεσα, με την αποστολή ειδικών διατροφικών σκευασμάτων για υποσιτισμένα παιδιά, συμπληρωμάτων διατροφής, εμβολίων, καθαρού νερού και πρόχειρων εγκαταστάσεων υγιεινής. Οι ανάγκες είναι πολλές και χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια για την αποφυγή μιας πρωτοφανούς επισιτιστικής κρίσης.

Κάθε βοήθεια είναι ανεκτίμητη, για τα παιδιά που κινδυνεύουν.

Επειδή κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και κάθε καθυστέρηση μπορεί να στοιχίσει σε παιδικές ζωές, κάντε τη δωρεά σας τώρα και σώστε ένα παιδί.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς,

Ηλίας Λυμπέρης
Γενικός Διευθυντής




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ UNICEF - Ανδρ. Δημητρίου 8 & Τζ. Κέννεντυ 37, 161 21 Καισαριανή
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 72 55 555, Φαξ: 210 72 52 555, 210 72 35 555

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου