Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Επίσκεψη του Δημάρχου Σαλαμίνας στη πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοίκησης κ. Γρηγόρη Καπετανάκη, επισκέφθηκε  την Τετάρτη 13/07/2011 την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη στο πολιτικό της γραφείο.
Στην ωριαίας διάρκειας περίπου συνάντηση, ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σαλαμίνα, ως υπερχρεωμένος Δήμος ακούγοντας με προσοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους συνομιλητές της.
Έχοντας, όπως είπε, ιδιαίτερους δεσμούς με τη Σαλαμίνα, αφού στο νησί μας εκφώνησε τον πρώτο πολιτικό της λόγο, υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει με όσες δυνάμεις διαθέτει για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του νησιού.
Τόνισε μάλιστα ότι, για το σκοπό αυτό, θα επισκεφθεί το συντομότερο τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και θα ασκήσει όλη της την επιρροή προς αυτή την κατεύθυνση.
Υποσχέθηκε επίσης ότι θα καταθέσει ερώτηση στην Ευρωβουλή για την ανάδειξη της ιστορικότητας της Σαλαμίνας.
Ζήτησε μάλιστα να της δοθεί αναλυτική κατάσταση τόσο για τα οικονομικά προβλήματα, όσο και για την προσπάθεια ανάδειξης της Ιστορίας του νησιού.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τον πολιτισμό και την Ιστορία της Σαλαμίνας και δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα επισκεφθεί το νησί για να δει από κοντά όλους τους αρχαιολογικούς χώρους.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΕΕΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΕΤΕΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΙΙΙΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΟΟΟΛΥ ΜΡΟΣΤΑ!

KΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ είπε...

Tουλάχιστον,να μας έλεγαν και το λόγο;
Αυτή είναι η διαφάνεια και το, "όλη η
αλήθεια στο λαό";
Εμείς, οι απλοί πολίτες, αυτό ζητάμε.
Το λόγο,ανοικτά, ξάστερα, παλληκαρί-
σια.

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ είπε...

Τώρα θα μου πούν μερικοί.
" Τί δουλειά, έχει η αλεπού στο παζά-
ρι";
Ένας ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ζητάει διαφάνεια;
Τότε συμφωνώ. Άν το ζητάω μόνο εγώ,
τότε άς μη λάβουν υπ' όψη τους την
κριτική μου και το αίτημά μου.
Πιστεύω όμως, ότι είναι αίτημα,άν
όχι όλων, τουλάχιστον των περισσοτέ-
ρων.

Αρχειοθήκη ιστολογίου