Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

"50.000 αγανακτισμένοι, ένα το Χελιδόνι κι ο Μίκης της κάρδιάς"

του Κώστα Βλουτή
 Ένας λαός που αντιστέκεται, ένας λαός που επιμένει, είναι λαός ατσάλινος. Είναι λαός έτοιμος να πάρει και πάλι την τύχη στα χέρια του... Για 7η συνεχόμενη μέρα επιμένουν πάνω από 50.000 "αγαμακτισμένοι" κι ενωμένοι, κόντρα στα νέα σχέδια της κυβέρνησης να εγκαταστήσει στα υπουργεία ξένους επόπτες για να εισπράττουν τους δυσβάσταχτους φόρους των Ελλήνων...
Την ώρα που ήταν σε εξέληξη όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων με τα "χαρμόσυνα" νέα, ενός πιο ισοπεδοτικού Μνημονίου συνέχεια του αναποτελεσματικού...προηγούμενου, εκείνοι ρυθμικά ζητούσαν ν΄απαλλαγούν από "την κυβέρνηση, το Μνημόνιο και το χρέος"...


Λίγο πριν στα Προπύλαια, ο Μίκης Θεοδωράκης, αποθεώνεται από 7.000 συγκεντρωμένους και αγανακτισμέους πολίτες που ένοιωσαν την ανάγκη να βρουν συμπαραστάτη στον αντιμνημονιακό αγώνα που έχουν ξεκινήσει και ν' ακούσουν αυτό που η καρδιά τους έχει "φυλακίσει", για να μη τους το ...φορολογήσουν οι "εκτελεστές ονείρων"!

"Πρέπει να κάνουμε μια Ελληνική επανάσταση", τόνισε ο Μίκης στην αρχή της ομιλίας του, ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει "να αντιδράσουμε ενωμένοι στο μνημόνιο γιατί παραχωρεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και δεν μπορούμε να δεχτούμε μια συνένεση η οποία ουσιαστικά σημαίνει υποταγή στην Τρόικα".

Ο χείμαρος Μίκης δεν σταμάτησε ούτε ένα λεπτό να τονίζει τον κίνδυνο που διατρέχει τη χώρα και τους Έλληνες με την νέα ταξη πραγμάτων και τα νέα καθεστώτα που έχουν κύριο μέλημά τους να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους, σε βάρος των ήδη φτωχών...

 

"Να φύγει το Μνημόνιο. Να ξέρουν οι δανειστές μας ότι ακόμα και αν υπογράψουν, θα δώσουμε αγώνα όλοι μαζί και θα ξαναποκτήσουμε την εθνική ανεξαρτησία μας, που σήμερα έχει χαθεί από το εξαρτημένο σύστημα εξουσίας". Αυτά τόνισε μεταξύ πολλών άλλων ο Μίκης Θεοδωράκης στους χιλιάδες παρευρισκόμενους, ενώ ακόμα πρόσθεσε: "Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. Μόνο όταν μαζευτούμε δύο εκατομμύρια και απλά φυσήξουμε, τότε θα φύγουν όλοι μαζί αυτοί που μας έφεραν το μνημόνιο".
Σε μια στιγμή μάλιστα φώναξε δυνάτά, παρά τα 86 του χρόνια:"Αέρα, αέρα, να φύγει η χολέρα". Ο Μίκης Θεοδωράκης , με κατηγορηματικό τρόπο επισήμανε πως "αυτή η κυβέρνηση κάνει πράξεις πίσω από την πλάτη του λαού" αλλά "δεν διαθέτει τη νομιμοποίηση για κάτι τέτοιο". Υποστήριξε ότι σε λίγο καιρό "δεν θα πουληθούν μόνο δρόμοι, αεροδρόμια και λιμάνια αλλά θα βγει στον πλειστηριασμό και η ίδια η Ακρόπολη"!
Με το σύνθημα "δεν ανήκουμε στην Δύση αλλά στον εαυτό μας και τον λαό μας" προσανατόλισε την πολιτική του παρέμβαση.
"Το πολιτικό σύστημα καταρρέει", είπε η ελληνική ψυχή και συνέχισε. "Αν οι Έλληνες ξεσηκωθούν τότε θα εκδιώξουν όλα τα καθάρματα που οδήγησαν την χώρα στον κόπρο του Αυγείου".
Ο Μίκης Θεοδωράκης καταφέρθηκε και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας διότι έπεσε στην παγίδα του Γιώργου Παπανδρέου και κατήγγειλε πώς "όλες οι κυβερνήσεις από το 1990 και μετά ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση".
Περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο την αντίθεσή του στις ιδιωτικοποιήσεις: "Έχω ένα ωραίο κομμάτι που το λένε Ακρόπολη. Ο Κινέζος προσφέρει 100, ο Σκοπιανός 102, ο Τούρκος 110. Η Ακρόπολη κατοχυρώνεται στην Τουρκία" τόνισε ενώ το πλήθος αποδοκίμαζε.
"Αυτή η συγκέντρωση να είναι το Χελιδόνι της Άνοιξης", είπε, τελειώνοντας την ομιλία του και προέτρεψε το πλήθος να τραγουδήσει μαζί του το τραγούδι «Ένα το χελιδόνι» από τον δίσκο του «Άξιον Εστί»... Χαριτολογώντας, μάλιστα, σχολίασε: "Πάντως, από μουσική το κίνημά μας σκίζει!".
Η συγκέντρωση, με κεντρικό ομιλητή τον πρύτανη του Πανεπιστημίου, Θ. Πελεγρίνη, και τους καθηγητές Γιώργο Κασιμάτη, Γιώργο Κατρούγκαλο, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσόγονο, που οργάνωσε η Πρυτανεία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ήταν μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας και προβληματισμού για όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα, τον τελευταίο καιρό...

Με τη λήξη των ομιλιών των πανεπιστημιακών και του Μίκη, το πλήθος ένωσε με τους "Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα"...
Λίγο μετά τις 9, ένα τμήμα της ομάδας, προχώρησε στον αποκλεισμό όλων των εισόδων και εξόδων που βρίσκονται στο περιβάλλοντα χώρο του Κοινοβουλίου. Πλήθος συγκεντρωμένων φωνάσαζαν συνθήματα κατά της Βουλής και των βουλευτών. Δυνάμεις των ΜΑΤ παρατάχθηκαν μπροστά από τους διαδηλωτές για να αποτρέψουν την "επαπειλούμενη εισβολή" στο κτίριο της Βουλής, από το οποίο δεν μπορούν να αποχωρήσουν βουλευτές και εργαζόμενοι.

Οι διαπραγματεύσεις που είχαν ξεκινήσει αξιωματικοί της αστυνομίας με τους πλέον ψύχραιμους από τους διαδηλωτές, προκειμένου να πειστούν να αποχωρήσουν, δεν απέδωσαν, καθώς οι συγκεντρωμένοι δείχνουν ανυποχώρητοι.
Οι διαδηλωτές έξω από τις εισόδους της Βουλής έχουν αυξηθεί πολύ και έτσι οι υπηρεσίες ασφαλείας αποφάσισαν να φυγαδεύσουν τους βουλευτές και τα μέλη της κυβέρνησης μέσα από τον Εθνικό Κήπο. Ούτε αυτό απέδωσε. 'Ετσι, η αστυνομία κατάφερε να δημιουργήσει έναν διάδρομο από κλούβες, περιπολικά, άνδρες της ομάδας Δίας για να φθγαδευτούν όλοι οι πολιτικοί. Κατά την έξοδό τους, ο κόσμος τους γιουχάριζε, φωνάζοντας "κλέφτες κλέφτες" και μετα χέρια τους χτυπούσαν τα τζάμια των αυτοκινήτων.

Είναι δεδομένο πια: Ο Έλληνας ξύπνησε και δεν τον "κοιμίζει" άλλο ψέμα...
 

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πω πω μαγκιααα...
Μπράβο ρε μεγάλε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
Τ
Ρ
Ε
Λ
Α
Μ
Ε
Ν
Ο
Ι
ΕΙΜΑΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

έχουνε χεστεί πάνω τους και το ευχαριστιέμαι όσο δεν πάει. μάλιστα κάποιοι λένε για όσους γράφουνε στους "αγανακτισμένους στο facebook ότι μπορεί να επηρεάσει την ζωή μας μελλοντικά. δεν μου καίγεται καρφάκι και τους έχω γραμμένους εκεί που ξέρουν!! χωνέψετε το μια ώρα αρχύτερα να τελειώνουμε: δεν μασάμε, έχετε τελειώσει και παίρνετε την θέση που σας αξίζει στην ιστορία!!!

Ανώνυμος είπε...

evge re pedia. ti pliroforisi einai afti. na kseroume ki emeis pou den mporoume n aneboume sto syntagma na exoume ena parathiro anoixto na vlepoume...

Ανώνυμος είπε...

Για όσους ρωτάνε τι έναλλακτική λύση υπάρχει:
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_3887.html

Ανώνυμος είπε...

Dhmokratia kata to MEGA, tin Tremi, ton Pretenteri, ton Kapsi einai na koveiw pisthous, syntaksis. Na skotonis ton neo stin anergeia, sto fovo, ston tromo kai tin eksathliosi

H dimokratia kata to MEGA, tin Tremi, ton Pretenteri, ton Kapsi kindinevei otan oi pio panw antidroun na plirosoun to marmaro twn dikon tous kiverniseon

Vivame pws wthoun afton pou den ftaiei sta xeirotera

Toses meres i dimokratia tou MEGA den edixne plana apo tis sygkentrwseis mi tous kanei ntanta to mgalo afentiko.

Vre ououousssttt, koprites

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε πολύ ενδιαφέροντες καιρούς.Και ελπίζω, στο μέλλον, αν σε ρωτήσουν τι έκανες τότε, να μην πεις "Έβλεπα dancing with the stars"

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί ο κάθε ένας δουλεύει για το μικροσυμφέρον του και ποτέ για το γενικότερο καλό. Από πάνω μέχρι κάτω. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που χάνονται στο πλήθος. Είναι ικανοί μερικοί για να κερδίσουν 1 ευρώ ή μια ψήφο να καταστρέψουν τα πάντα...

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως έχει 44.000 που τους αρέσει http://www.facebook.com/george.a.papandreou

Ανώνυμος είπε...

SIMERA PARALIGO NA TOYS KSANMPLOKAROUN XA XA XA XA MPIKAN TA MAT KAI XASAME TO PANIFIRI. GIATI GIA PANIGIRI PROKITE. TSIRKO SKETO.

Ανώνυμος είπε...

μονο ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ μπορει να διωξει τους 300 απο την βουλη!!!!γιατι οι 50.000 απο απεξω συνεδριαζουν !!!!!!!σσσσσσσσσσσ!!!!!!καληνυχτα ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαός απαιτεί!
Οι κλέφτες φυλακή και ο Παλαιοκώστας στην βουλή :-)

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη Παπανδρέου!

Ανώνυμος είπε...

http://www.vouleftis.gr/
RIKSE KI ESY MIA MOYNTZA, TO AKSIZOYN

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ(ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΣΟΚ ΗΜΟΥΝΑ)ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΙ, ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΛΙ 80% ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!!!!!!!ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΝΕΡΑΤΖΗΔΕΣ-ΤΡΑΓΑΚΗΔΕΣ-ΛΙΤΖΕΡΗΔΕΣ-ΝΙΟΤΗΔΕΣ-ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ0ΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΚΙΟΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΩΣΤΑ. ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΕΣΚΑΨΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
σαν πιάσει πόστο: δερβέναγας.
Θέλει ακόμα –κι αυτό είναι ωραίο–
να παριστάνει τον ευρωπαίο.
Στα δυο φορώντας τα πόδια που 'χει
στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕ ΜΗΝΕΕΕΕΣΣΣΣΣ
ΠΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΧΟΝΤΡΕ ΜΑ ΖΩ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑΑΑΑΑΑ
ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

PAGALE POU EISAI ELA SYNTAGMA KERNAME ..PAGWTO

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ!!!! ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

PASS IT AROUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KSIPNISTE EEEELLIIINEEEEESSSS!!!! PITETO SE OOOOLOUS!!! NA TA DOUN AUTA NA KSIPNISOUN!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ) ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΩΔΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ολοι σημερα κ στην εισοδο βουλης(βασιλεως γεωργιου)!!εχουν ολομελεια!!διαδωστε το!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΧΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........Είμαστε άνθρωποι, όχι νούμερα!Το ξεχάσατε; Εσείς τα νούμερα!

Ανώνυμος είπε...

παιδια γραψτε με ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!! η γλωσσα μας ανηκει εδω και χιλιετιες. μην κανουμε το χατηρι του κισσιγκερ,ο οποιος ειπε οτι μονον αν χτυπησουμε την πολιτιστικη κληρονομια του Γραικου τοτε μονον θα τον υποταξουμε. ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και για να θυμόμαστε και λίγο το παρελθόν, αλλά για να μπορείς πρέπει να έχεις πολιτικό παρελθόν, και πολύ ανφιβάλω αν οι φιλοι μας στο σύνταγμα διαθέτουν (αν εξαιρέσεις κάποιους στην κάτω μεριά της πλατείας), αγανακτισμένοι χαρακτηρίζονταν διάφορες ομάδες δεξιών και παρακρατικών που επιτίθονταν στους αριστερούς...τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

sthn dhmokratia einai 8emito kai epi8ymhto na yparxei kai o antilogos...h antiprotash...h ennalaktikh lysh...oi brwmologies..ta giouxarismata to ksylo den einai prakseis eley8erhs dhmokratias...olos o kosmos epikrotei tis diadhlwseis tis eirhnikes pou deixnoun sebasmo sto politeyma...EAN OI 300 EINAI SKARTOI TOTE FWNAKSETE EKLOGES!!!!!!!Einai aparadekto na akougontai syn8hmata opws na kaei h boulh kai tetoia....OYTE OI XOUNTIKOI DEN FWNWZAN ETSI...parte to xampari giati se ligo 8a xasete olh thn symparastsh tou ygeious skeptomenou kosmou....

Ανώνυμος είπε...

h ALHTIA DEN THA PERASEI
OLOI OI KLEFTES FILAKI
I DIKTAKTORIA TOYS DEN THA PERASRI
H XOYNTA ANHKEI STO SKOTEINO KOMATI THS ELLADAS
NA TOY DINOYN OI KERATADES OI KLEFTES OI XARAMOFAIDES

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟΣ !!!!ΟΛΟΙ !!!!
Α, ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ...ΠΕΤΑΛΩΤΗ!
ΤΑΒΑΛΑΝ ΜΕ ΜΑΣ; ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ...

Ανώνυμος είπε...

o proin prothipourgos tis xoras POU einai; Giati ton krivei i antipoliteusi; Mou kanei entuposi to oti den exei vgei oute mia fora na kanei mia dilosi na pei ti gnomi tou, na mas pei ti egine otan autos itan prothipourgos. mono souvlakia kserei na katavroxthizei.
koita pou ftasame;

Ανώνυμος είπε...

2.000.000 sto kentro eirinika alla vrontera. 4000000 mountzes
Thn Kyriakh to rantevou xa xa xa

Ανώνυμος είπε...

MONADIKI EFKERIA NA ALLAXOUME TA PRAGMATA! KOURAGIO 8A TA KATAFEROUME NA DIOXOUME OLA TA LAMOGIA!

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΓΕ ΓΙΩΡΓΟ
ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΡΙΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΥΡΕΥΟΥΝΕ
ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΔΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
ΧΤΕΣ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.
ΘΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ . ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΣ στο Σύνταγμα!!!
~~~@~~~

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..... ΘΑ ΤΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ....... ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ! Ο ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΟΤΕ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΔΙΟΛΟΥ! ΚΙ ΟΜΩΣ, ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρετε ότι τώρα θα κατέβουν περισσότεροι άνθρωποι και πληροφορείστε τους βουλευτάδες ότι εκτός που δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν, τα ανόματά τους θα αναρτηθούν ώς προδότες εσχάτης προδοσίας σε κάθε σπιθαμί της Ελλάδας, σε κάθε γωνία τηςχώρας αυτής αλλά και της Γης ολόκληρης. Έτσι άκουσα. Επίσης άκουσα ότι από κάτω θα μπούν και τα ονόματα όλων των δημοσιογράφων που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν και να αμαυρώσουν την Ελληνική εξέγερση και την Αφύπνιση της Ελληνικής Συνείδσης. Γνωρίζουμε δε ότι τώρα που ετοιμάζονται να βάλουν την τζίφρα για να παραδώσουν την Ελλάδα, οι ομάδες καταστολής και γενοκτονίας των Ελλήνων θα έρθουν από το εξωτερικό. Αυτό σχεδιάζει η σκοτεινή κυβέρνηση. Έχουν πολύ λίγο χρόνο να αλλάξουν.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ... να τους πείτε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΜΆΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!
ΟΥΣΤ.............

Ανώνυμος είπε...

Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω~Νίκος Καζαντζάκης

Ανώνυμος είπε...

Ελλαδάρα ρέέέέέέέ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

as mazeftoume oi ligoi pou vlepoume th tremh sto mega kai katafernei kai mas xalaei ta apogeumata.
as mazeftoume oi ligoi pou theloume epitelous na th doume episimws sto pasok gia na pesei h maska ths antikeimenikhs giati den atexetai allo!!
http://www.facebook.com/group.php?gid=180466308980

Ανώνυμος είπε...

Αν οι διαμαρτυρίες κορυφωθούν και το πλήθος είναι μεγάλο, τότε ελπίζουμε ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα τρομάξουν και δεν θα ψηφίσουν. Αρα ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΗΓΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΑ ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΓΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ? ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

αυριο θα ειναι και το τελος τους
δεν παει αλλο
δεν θα τουσ αφησουμε να μας γαμ... κι ολας
θα τουσ παρει και θα τους σηκωσει
τα πουλημενα τα τομαρια

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
ΟΙ ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

OΛΟΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΔΩ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ 1ο ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ "ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ" ΚΟΜΑΤΙΑ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου